Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewnyy

Jak myślicie, czy moja dziewczyna dochodziła? kilka faktów.

Polecane posty

Gość Niepewnyy

Witam moja dziewczyna z którą jestem 3 lata, ZAWSZE dochodzi. na początku związku nie udawało się to zawsze, ale od 2 lat tak. Teraz zastanawiam się czy to na pewno prawda. (jesteśmy dla siebie oboje pierwszymi partnerami) Tzn nie wątpię że często dochodzi, i myślę że poznałbym gdyby udawała, ale mimo wszystko chcę rozwiać wątpliwości które zasiała we mnie znajoma która sama nigdy nie doszła z facetem. Podczas seksu to ja jestem o wiele bardziej aktywny. tzn ja w większości staram się, stymuluję ją żeby było jej jak najlepiej a ona reaguje na to coraz większym podnieceniem i w efekcie jednym albo więcej orgazmami w ciągu. Ostatnio jednak stwierdziła że "seks jej się znudził", oraz traktuje seks jako argument w różnych sporach (tzn mówi jakby to było jednostronne, że tylko ja mam z tego korzyść). Czy jeśli seks rzeczywiście byłby tak satysfakcjonujący, to skąd takie argumenty. Prosiłbym o rozsądne odpowiedzi, sprawa jest dla mnie zastanawiająca.

Jeśli kobieta traktuje seks jako kartę przetargową to albo nie czerpie z seksu przyjemności, albo nie czerpie przyjemności z seksu z Tobą.

Gość Niepewnyy
Trochę racji w tym jest, ale nie wspomniałem że chyba mamy trochę inny tempermament, tzn ja mógłbym mieć seks na co dzień i nie traktuję tego jak super-wielkiego wydarzenia, a ona chciałby żeby było rzadziej ale z większym romantyzmem "żeby nam się szybko nie znudziło"

Orgazm to jest chyba jedna z nielicznych rzeczy na tym świecie która raczej się nie nudzi. Romantyczny seks, to jest jakiś wymysł kobiet którym sam tylko seks nie starcza. Kobiety robią tak-udają orgazm żeby szybciej mieć za sobą seks z którego nie czerpią przyjemności. Błędne koło. Twoja kobieta ma orgazmy pochwowe, czy łechtaczkowe?

Gość Niepewnyy
Ma pochwowe, łechtaczkowe i sutkowe w zależności od miejsca stymulacji. kiedyś najwięcej w ciągu nocy doprowadziłem ją 35 razy. Dobra znajoma która powiedziała mi że nigdy nie doszła z facetem powiedziała że coś takiego jest niemożliwe.

To jakaś ściema:D Żarty sobie robisz? I w ogóle kto je liczył? Ona? Ty? Mam to szczęście, że miewam orgazmy wielokrotne, po pięciu jestem na wpół przytomna. Po 10 pewnie byłabym martwa. Dobranoc🖐️

Gość Bawar
Ja zrobiłem kupe, mam nadzieję że pomogłem :)

Gość Niepewnyy
najlepsza odpowiedź, zamykam temat, dziękuję. p.s. idę się powiesić

Gość kobitkaaaaaaaaaa
" Ma pochwowe, łechtaczkowe i sutkowe w zależności od miejsca stymulacji." haha szczęściara :)