Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jestem_próżna

niechciany program na komputerze

Polecane posty

Hej! Mam problem z niechcianą stroną startowa 'snap do', której za nic nie mogę usunąć. Na początku próbowałam zlikwidować ją w ustawieniach, wpisując inny adres strony startowej... robiłam to kilka razy. Skanowałam komputer, po zawodzie szybko prześwietliłam ową stronę w google i dowiedziałam się, że jest to jakiś złośliwy program, ale... łatwo go usunąć, wystarczy wejść w 'control panel' , programy, a potem 'usuń'. NIc z tego... nie mam programu, który nazywa się 'snap do', ani takiego który wzbudził by moje podejrzenia. Nie znam się na tych sprawach... :( Ściągnełam sobie program hijackthis, ale nigdy go nie używałam. Pomożecie? :)

po skanowaniu zaznaczyłam log, który zawierał w nazwie 'snap do' i kliknęłam 'fix checked' i to sprawiło, że podejrzana strone startowa zniknęła, ale potem znowu wróciła..... (chyba zwariuje :))

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
to dodatek do przegladarki zainstalwoany pewnei z czymś powinno się go po wyłaczeniu dać odinstalwoać. zmien windows na win xp tam się nie zainstaluje :D a tak poważnie pobierz skaner antyszpiegowy i usuń.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,
ja mam malwarebytes ale ja mam windowsa xp wiec nie wiem czy tego twojego zlodzieja usunie. w kazdym razie google wyrzuca spyhuntera wiec to ci odradzam to program delikatnie mowiac o nie najlepszej reputacji wiec jego omijaj mimo teog co google sugeruje w tym przypadku.

ściągnełąm malwarebyte, ale nie wykrył zagrożenia. Mam wrażenie, że logo tej niechcienej strony nie bez powodu wygląda jak symbol nieskonczoności.... :)