Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mohitooor

Jakim kobietom oświadczają się mężczyźni?

Polecane posty

Gość mohitooor

Czy trzeba z nimi pogrywać, czy przy odpowiednich kobietach sami chcą ślubu, a może z natury ślubować nie chcą? Jakie jest Wasze zdanie, kobiety, mężczyźni?

Gość klikclic
Uwierz mi ze nawet najbardziej zatwierdziły i zadeklarowany facet kawaler jeżeli spotka miłość i właściwa kobietę to chce ślubu . Ale tylko wtedy kiedy kocha i jest pewien ze to ta. Inne historie o niezdecydowaniu włóż miedzy bajki

Gość klikclic
Zatwardzialy *

Gość mohitooor
Możliwe. W sumie nie mam zdania, ale może tak być. Ktoś jeszcze napisze?

nie wiem, ja mam 23 lata, mam meza, moj poprzedni facet z ktorym bylam jakies 10 miesiecy tez mi sie oswiadczal, jeszcze wczesniejszy mowil caly czas o slubie, a 16latek ( ja mialam 17 ) chcial sie ze mna ozenic gdy skonczy 18 i miec ze mna dzieci :D

moj maz oswiadczyl mi sie po 7 miesacach bycia razem - nie mowilismy o slubie, zaskoczyl mnie niesamowicie

Gość bogatym
albo dużo zarabiającym.

Gość Mój mąż też chciał,
a ja nie :-)

Gość mohitooor
Maravilha, znaczy się można wysnuć teorię że posiadasz cechy które zachęcają do oświadczyn, co to może być?

Gość mohitooor
p.s. kiedy Ty ich zdążyłaś tylu mieć? :P

mialam wiecej facetow w swoim zyciu :P moj pierwszy facet-chlopczyk mial 10 lat a ja 9 :d co w sobie mam? nie wiem, potrafie gotowac, piec, mam pasje, rysuje, maluje, mozna ze mna pogadac na kazdy temat, kocham zwierzeta i podobno jestem jak to kazdy mowil sympatyczna i slodka

no i kocham dzieci, jestem pozytywnie nastawiona do zycia i pomagam kazdemu kto tej pomocy potrzebuje

Gość Wulgarna wiesia
Marawiecha twoj maz to w chooj paszczur nie dziwne ze chcial sie zenic duzego wziecia to on by nie mial:/

moj maz to bardzo dobry czlowiek a wziecie to on mial i ma nadal - widocznie ma w sobie to cos czego inne szukaja, po zdjeciach ciezko kogos poznac, wystarczy ze zamienisz z nim kilka slow to zmienisz o nim zdanie

Gość mohitooor
up Maravilha, chyba nie o te cechy chodzi, bo mam dwie kolezanki, ktore pasuja do opisu Ciebie i sa od zawsze samotne