Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlackEngel

Do facetów

Polecane posty

Jakie oznaki dajecie, że kobieta/dziewczyna wam się podoba do cholery? Pytam na poważnie. Będę bardzo wdzięczna za nawet najmniejsze szczegóły .

Gość gragmatyk
Ja z nią nie gadam i obchodzę szerokim łukiem. Zaczynam okrążać ofiarę. Dziwne nie? Z innymi dziewczynami gadam bez problemów.

Gość pluto1111
Nie dajemy :P Same do nas podchodza bo sa ciekawe wszystkiego :P zreszta kobiety pff :P do znudzenia :D niektorzy kaza ci za soba latac inni beda cie olewac.

Gość Bawar
BlackEngel jeśli ci to pomoże, zrobiłem właśnie kupe

Gość gragmatyk
No jak czemu? Nie wywalisz do dziewczyny prosto z mostu kocham Cię. Chyba, że jakiś dżolero, co chce se tylko zaroochać, ale nie wiem czy o to Ci biega.

Gość antek_partyzant
generalizując - ilu facetów, tyle sposobów, co u jednego jest oznaką zainteresowania, u innego będzie oznaką obojętności

Gość Najszybszy w mieście
ja udaję obojętność , to najlepszy sposób na kobiety:)

Gość Najszybszy w mieście
ja udaję obojętność , to najlepszy sposób na kobiety:)

No dobra, to jeśli już wam się jakaś podoba, a sama nie przychodzi ale się na przykład uśmiecha i daje znak żebyście zrobili ten pierwszy cholerny krok to co do kurwy nędzy wtedy?

Gość Bacior
Jak sie podoba to sie na nią dość często lumpimy niczym wygłodniały zwierz :classic_cool:

Gość Mirek Krk
A jakie to są oznaki żebyśmy zrobili pierwszy krok?. Bo ja jestem chyba ślepy na te wasze delikatne i niezrozumiale znaki. Bo wiesz chyba nie chciałabyś żeby każdy któremu się podobasz do Ciebie podchodził i Cię podrywał. Pasywnie to można przyciągnąć uwagę ale jak facet zaczyna się już na was patrzeć to przydały by się jakieś jasne sygnały. Zwłaszcza gdy przeciętny facet spotyka dziennie wiele kobiet które mu się podobają. Jak wyłapać do której podejść.

Gość do dzioba
łapie za kudły i wpycham qutasa do dzioba po samej jaja:P

Gość XL chętny na ...
Jak wraca z pracy ubiera pończoszki i kusi mnie nimi.Często nie ubiera majtek,a to już znak do ataku i wykorzystuję to w 100 % :)