Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda.s

Fontanna alkoholowa

Polecane posty

Gość magda.s

Pobieramy się we wrześniu, jakoś chciałam by szampan się lał strumieniem na moim weselu. Co sądzicie o takim pomyśle jak fontanna alkoholowa? Cos w takim rodzaju: http://www.sumowisko.pl/fontanny

Na pewno wygląda to efektownie, ale na swoim bym takiej nie postawiła. Będzie tyle alkoholu, że nie widzę potrzeby dodatkowego zachęcania do picia. Prędzej bym postawiła czekoladową.

moim zdaniem to wszytskie te forntanny byly i sa kiczowate - zarowno czekoladowe jak i te. no i mnie osobiscie obrzydza maczanie a pozniej jedzenie czegos z nich gdy tam niektorzy wpychaja paluchy (czesto dzieciaki, albo pijani goscie), albo cos komus wpadnie z jedzenia i wyujmie to z tej fontanny - nie raz widzialam takie rzeczy na weselach mi sie fontanny nigdy nie podobaly, z reszta malo osob znam, ktore sa ich zwolennikami, ale oczywiscie nikogo nie krytykuje, autora (ktory chce zareklamowac swoja strone) tez nie

Moim zdaniem taka fontanna to kiepski pomysł. Mało kto zdecyduje się pić sam szampan, a mieszkanie alkoholi grozi katastrofą. Już dużo lepszym pomysłem jest postawienie Drink Baru i niech każdy z gości decyduje sam co chce wypić. Poza tym szampan jest dobry jak ma bąbelki, jak będzie się lał w takiej fontannie to się szybko rozgazuje, będzie niedobry.

Gość wiem ze nic nie wiem i już
my na weselu mieliśmy 2 alkoholowe i 1 czekoladowa,alkoholowe były całą noc ,czekoladowa tylko 5 godz,większe wzięcie miały alkoholowe bo było dużo młodziezy ,przy czekoladowej to babcie i ciocie urzędowały,jak bym miała znów robic wesele to wziełabym alkoholową i czekalodową ale zrezygnowałabym z części słodyczy