Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pawelpoz85

Żywienie więźniów i księży - dlaczego mamy to robić?!

Polecane posty

Hej... Bulwersuje mnie obecna sytuacja. Oddawać jak się dowiedziałem stąd http://www.itvl.pl/news/fundusz-koscielny-zostanie-zlikwidowany własne pieniądze po to aby gościu, który dokonał np. morderstwa, czy ksiądz, który świętość myli ze złem (sprawa molestowanych dzieci) i jeszcze do tego inni księża go bronią... Ja mówie NIE! Rząd się zgadza oczywiście bo Tusk przestraszył się, że jak da mniej lub w ogóle nie da kasy na kościół to na kazaniach księża zalecą inna partię bo PO złe... eh

Gość fyhjfh
racja, pieprzona polityka

Gość mene, mene, tekel
nikt ci nie każe zywic kogokolwiek... jestes wolnym czlowiekiem w wolnym kraju, to sa twoje suwerenne wybory btw - ile ważysz? :D

Gość trzeba koniecznie
Ta hipokryzja obecnego premiera już mi wychodzi bokiem.Tutaj sie boi znieść lecz WSZYSTKIE państwowe dotacje do domów szczególnej opieki od stycznia 2011 zostały ZLIKWIDOWANE.!!!Czyli lekarze-konowały spiertolą coś przy operacji,osoba jest do końca zycia kaleka.Kiedyś gdy przekazywano te osobę do Domu Pomocy społecznej obojętnie jaka emeryture czy rente miała płaciła 70% swojego uposazenia.Reszta dopłacało państwo.Od 2011 r "wspaniałomyślny" premier w dupie to ma kto ma płacić.Więc płaci rodzina czyli dzieci tej poszkodowanej osoby.A np.dzieci nie ma? to wtedy płacą siostry i bracia.!!Tak!! A nie ma rodzeństwa. Płaci dalsze pokolenie czyli kuzynostwo!!Takimi przpisami sie obwarował sejm!!Teraz pytanie skad maja dzieci wziąśc na to pieniadze,jak sa zadłuzeni w banku na 30 lat i spłacają mieszkanie?A gówno to obchodzi ryżego kaszuba.Wybierajcie nadal partię PO albo PIS i bedziecie niedługo wszyscy zapiertalać na obczyżnie!!