Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fioolecik

Sex w ciąży

Polecane posty

Gość Fioolecik

Witam! Mam takie pytanko,czy uprawianie seksu w czasie ciąży może spowodować poronienie? Bądź jeśli wiecie co gorźnego seks może wywołać w ciąży? Pytam bo jestem ciekawa,w necie są różne opinie,dlatego pytam Was,a do lekarza mam za tydzień więc jego też sie dowiem,ale muszę swoją ciekawość zaspokoić ;P I jakie pozycje są dobre w czasie ciąży według Was? Pozdrawiam:)

Gość zxzx
Jeśli ciaża jest zdrowa to seks nie zaszkodzi. Jeśli jest problem z ciążą to lekarz wyraźnie zabroni współżycia.

My normalnie to robiliśmy ;) Wiadomo że trzeba trochę delikatniej, a pozycję to na pieska, od boku, na jeźdźca ale póki brzuch nie jest duży :P

Gość Fioolecik
No to akurat wiem że jak zagrożona to nunu. Space Ranger - na pieska,a nie bolało Cię ? Bo no szczerze przyznam uwielbiam tą pozycję ale teraz jest to moj 5 mc ciąży i na pieska pobolewa mnie,wiec nawet tak nie robimy :/ Jedyna pozycja jaka moge to nie wiem jak to sie nazywa ;P ale ja na dole on na górze :D NO i nie ukrywam,nudno jest.

Gość Fioolecik
haha xD to sie spytaj żony :D

Gość Fioolecik
nie no jakby byla nie tak to by narzekala ;P A myslisz ze nie kombinowalismy? Lipa straszna.

Gość Fioolecik
ta;p

Gość Fioolecik
Ja myśle że tu nie problem w partnerze ;P

Gość a co zlego. w oralu??
:P my 2 tyg przed terminem porodu,wygodnie tylko na pieska. Jeszcze jakis czas temu dalo sie na jezdzca,nasza ulubiona pozycja,ale teraz jakos nie udaje mi sie za bardzo ruszac. Ani sie nie pochyle,ani nie odchyle,jak kolek ;) wiec pozostal piesek :P ale bardzo lubimy ta poozycje i nic mnie nie boli.