Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona;(((

czy to byla moja wina? Nie chce mi sie zyć;((

Polecane posty

Gość zrozpaczona;(((

tydzień temu zabiłem człowieka. Pracowaliśmy na budowie przy zbrojeniu na wysokości okolo 12m. Jestem kierownikiem, inżynierem budowlanym, kazałem mu wejsc w nie zabezpieczone miejsce gdzie miał czekac na odbior zbrojenia z dzwigu. Pokłuciliśmy sie tego dnia i nakrzyczałem ze jak tego nie zrobi to straci prace bo mam go dosc i mase innych osob na jego miejsce. Nie wiem jak mam to wyrazić ale stała się tragedia i mężczyzna spadł na dół na koparkę. Zginął na miejscu, nikt nie wie ża ja kazałem mu tam wejść, boje sie do tego przyznać bo mogę dostać oskarżenie o nieumysle spowodowanie smierci? Co powinienem zrobić, od tygodnia praktycznie nie spię jestem na slinych lekach i niewiem co mam robic !!!

w tytule piszesz jako kobieta a w tekście jakoś mężczyzna. rozdwojenie jaźni czy prowo nie wyszło? :D

Gość FFDFFFFF
masz rozdwojenie jaźni, w nick kobiecy a wypowiadasz się jako mężczyzna? po za tym temat był już 394394 razy...

Gość kromka chleba ze smalcem
Hm, czasamii przyznanie sie do winy pozwala uporac sie z wyrzutami sumienia. Nie znam sie na BHP na budowie, ale wydaje mi sie ze to jednak jest twoja wina, dlaczego ten czlowiek nie mial zabezpieczenia?

Gość FFDFFFFF
:D

Gość FFDFFFFF
barany to prowo temat juz byc milion razy