Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lenor

Czy to dużo jak na taki zestaw ubranek?? doradzcie:)

Polecane posty

hej , ubranek jest 55 sztuk rozmiary 18-24 M ( spodnie, bluzy, sweterki , bluzki z dł rękawem , podkoszulki , bluzeczki na ramiączkach , spodnie dresowe, piżamki .. ) ubranka w stanie bdb i taich firm jak : primark essentials , GAP , Rebel , early days , Zara , ST.Bernard , Marks and Specer , H&M , George , NEXT .. do tego 9 par majteczek + 10 par skarpetek , czapeczka na wiosne , 4 kurtki na wiosne - dwie z zary i dwie ST.Bernard , berękawnik ST.bernard , pantofle , buciki pólbuty Zary rozmiar 25 i buciki nike praktycznie nowe rozmiar 24 . Cena za wszystko 300 zł z wysyłką , czy to dużo?? dzieki za odp:)

Gość dwdvgftrnhj enjr
rozumiem ze przesylka idzie z uk bo o firmach ubranek tak twierdze to jest okolo 50 funtow to duzo ja mam synka 15 mies i takie ciuszki bedziesz miala zaufaj mi na miesiac dwa i maly wyrosnie nie wiem ile zxa przesylke placisz? na firmy tal nie patrz bo dziec ko ci dlugo w tym nie pochodzi. owszem gap next jest drogi ale na miesiac czy dwa za kurtke w nexcie 30 funtow za kurtke w primarku 5-8 funtow .

Gość 123456798765
baaardzo dużo.

Gość dwdvgftrnhj enjr
ale w sumie w polsce owiele wiecej bys za to zaplacila wiec sprawdz czy rozm. kurtki na na zime bedzie odpowiedni dla twojego dz\iecka

Gość princessaofpersia
sprzedajesz czy kupujesz?

Gość dwdvgftrnhj enjr
ale jesli 80 % ubranek jest z primarka to daj sobie spokoj

Gość Niska żyrafa
jeśli to używane ubranka to tak, 50 sztuk za 300 zł, średnio 6 zeta za jedno ubranko - to duzo jeśli to od znajomego. W sklepach kupujesz używane ciuchy za tę cenę albo mniej. Ja nie mieszkam w Polsce, tutaj nówki kupisz za euro, 1,50, dlatego wg mnie to dużo. Nie opłaca się kupować ciuchów nie wiadomo jak dobrych jakościowo, bo wiadomo że dziecko załozy to max 2,3 mce....

Mi się wydaje, ze to za dużo ciuchów na taki rozmiar. Np 4 kurtki noszone prawie na raz? Wolałabym zestaw z większą rozbieżnością rozmiaru lub połowę z tego za połowę taniej... Chyba że chcesz później bawić się w sprzedaż na sztuki to się może opłacać

najwiecej ubranek jest st.bernard i Gap i chyba zary , 300 zl to ma byc juz z przesylka .

Gość hm.....,.
sporo, ja sprzedaję po 1 zł za sztukę

zerknijcie np na ta aukcje jest mniej sztuk a taka cena?? mam ubranka ale niewiem wlasnie co sie oplaca tym bardziej ze kupuje dla siostry bo ona nie ma czasu ogladac , szuakc itd.. ja zawsze dla swojego synka kupuje w sklepach , nieraz allegro i tez sprzedaje ale za mniejsze kwoty , moj synek ma obecnie rozmiar 98 a mniejszych nie mam dlatego potrzebuje 86-92 i dostalam taka propozycje wlasnie jak napisalam ;) i dzieki za odp:)

Gość princessaofpersia
masz jakies zdjęcia tej aukcji/ubranek? bo takie gadanie jest bez sensu....poza tym te 9 par majtek i 10 par skarpetek to jak rozumiem 19 ubranek z tych 55? czy jak to jest liczone?

Gość w tym temacie na pomarańczowo
cena spoko, ale czasmi stan rzeczywisty bardzo odbiega od zdjęć,kupilam kiedys dziecku taka pake ubrań i .... sama musialam ja wystawic, to byly szmaty a nie ubrania, a ze zdjęć fajne ciuchy

nie nie, 55 jest samych ubranek , kurtki , majtki i skarpetki , czpeczki osobno

nie nie, 55 jest samych ubranek , kurtki , majtki i skarpetki , czpeczki osobno

MASZ BARDZO ŁADNE CIUSZKI:) Cenowo tez jest ok,widzę że masz chętnych na swoje aukcje,także lepiej sprzedawać większą ilość niż po 1 sztuce.