Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cienka93ag

Problemy ze zdrowiem... Czy to normalne u 20-latki?

Polecane posty

Gość cienka93ag

No więc zaczęło się od niedawna. Najpierw w nocy przestałam oddech tzw bezech senny. Nawet nie wiedziałam o tym, ale moja współlokatorka była akurat w pokoju i szybko zaczęła mnie budzić. Za drugim razem (jakiś tydzień później) sytuacja się powtórzyła, z tym że sama się obudziłam, zaczęłam się dusić, nie potrafiłam złapać powietrza. Na następny dzien siedze sobie spokojnie i nagle się zdenerwowałam bardzo mocno, serce zaczęło mi kołatać jak oszalałe. Wyszłam szybko na balkon, ale świeże powietrze nic nie pomogło, więc położyłam się. Nic nie pamiętam, obudziłam się rano. Od czasu tych bezdechów w nocy zauważyłam, że strasznie szybko się męcze. Przejde 200 metrów i przyśpiesza mi się oddech i to tak mocno jakby po jakimś duzym wysiłku. Nie wiem co jest grane. Za tydzień będę robić badania, ale chciałabym wiedzieć czego mogłabym sie spodziewać. Może ktoś coś mógłby mi powiedzieć o objawach jakie mam?

Gość podnoszeeeeeeeeee///
nie wiem, moze astma?

Gość cienka93ag
no nie wiem czy to jest astma, bo z sercem problemy raczej przy astmie nie występują... Zapomniałam też dodać, że często kłuje mnie w sercu. idę do lekarza, ale dopiero za tydzień, bo teraz nie mam możliwości niestety.

Gość onaa jest jaka jest
Lewiatan chce kupic telewizor 46 cali co proponujesz?:)

Gość jest i ona
Napewno masz problemy z sercem niwydolnosc jakas