Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaba brysiia

PIECZE MNIE PO .........

Polecane posty

Gość gaba brysiia

stosunku, mialam2 tyg przerwe i moj partner pow ze czul jakbym byla ciasniejsza, jakos libido ostatnio szwankuje i kochaismy sie wczoraj, po czym nie moglam z tego bolu zasnac :/ :/ ktoras tak miala/ma?? co na to poradzic??

Gość Proponuję chwilę ...
Moja bierze środki przeciw bólowe,jak mamy się kochać bo nie daje rady wstrzymać natarcia i tarcia.Po akcji ma opuchnięta i opszorowaną.Nosi opatrunki tydzień i wtedy ma przerwę do następnego spółkowania.I tak już lata to trwa i nikt nie narzeka i się tu nie pyta o nic.

Gość gaba brysiia
chyba zartujesz z tym???? a zele ??

Ile masz lat ? Libido normalnie zaczyna szwankować w wieku 55 lat,a też nie koniecznie.Powinnaś się częściej używać bo nie użytki mają to do siebie. Napisz coś o sobie więcej.

Co na to poradzić? :O Następna jakąś z choinki urwana :O Do ginekologa idź! Może masz jakiś stan zapalny, a ty zamiast się zbadać, to kwiczysz na forum, ze boli... A potem będzie szłoch, bo zajść w ciążę nie można, bo nadżerki, bo torbiele... :O

Gość gaba brysiia
mam 25 lat , rok temu stracilam dziewoctwo z obecnym partnerem, nie wiem co chcesz wiecej wiedziec :)

Gość gaba brysiia
nie jestem urwana z choinki, u gina bylam juz kilka razy, mam tak zawsze jak mamy przerwe w seksie kilku lub kilkunastodniowa, lekarz pow ze jestem waska i potzrebuje dlugo sie rozgrzewac, nie oceniaj ludz pochopnie !

To jesteś młoda.Powinnaś zadbać o siebie i pójść do lekarza.To nie ma nic z libido :) to się zaczyna w głowie.Sam strach przed tym pozbawia Cię płynów i chyba to jest podstawą,ale jak mówię wizyta u lekarza ginekologa ! Może Ci da jakięś żele odpowiednie dla Ciebie,nie lamentuj.

może masz problemy z nawilżeniem pochwy, stosuj jakiś lubrykat np. kj z johnsons, mozesz miec takze stan zapalny ;ub jakas infekcje, poobserwuj sluz z pochwy.

Oj wąska ilu by chciało taką.Twój powinien właśnie Cię mocno rozpalić,doprowadzić do wrzenia,a nie robi tego odpowiednio na to wygląda.Wąska to ty może jesteś,ale to jest ciało i znalezienie odpowiedniej opcji do takiej ciasne ci..ki jest możliwe.

To chyba proste - skoro odczuwasz dyskomfort po dłuższej przerwie, to nie rob dłuższych przerw. A skoro jednym z objawów jest pieczenie, to znaczy, ze twój facet to jakiś sprinter, co się pcha w cipę zanim się zrobi wilgotna. To brak nawilzenia sprawia otarcia na skórze a potem pieczenie. Zainwestuj w jakiś porządny krem dla kobiet ( nie jakiś badziew durexa, tylko porządny żel intymny dla kobiet)

Gość gaba brysiia
moze z ta glowa masz racje nie wiem w kazdym razie ciezko mi sie podniecic :/ moze dlatego ze od niedawna wspolzyje...

No to już masz na czym się oprzeć.Ciężko się podniecasz,a powód ? Nie podnieca Cię Twój facet.Nie ciekawie wygląda to na początku współżycia.Próbuj się zaangażować.Nieraz powinno się wmówić sobie,że to czy tamto u faceta jest najwspanialsze i podnieca.Też trzeba rozmawiać ze sobą.

Gość gaba brysiia
my duuuzo rozmawiamy ze soba, seks nie jest tabu, wczesniej bylo ok przed seksem klasycznym (petting i oral prawie zawsze orgazm!), moze wina tabsow

Gość karpiell4
może masz grzybicę pochwy

Gość gaba brysiia
spr nie mam grzybicy , poza tym jakbym miala to by pieklo po za kazdym razem a nie tylko 2 dni po przerwie... ale dzieki za odp

Gość jak Cię piecze po stosunku
to idź zrób sobie wymaz z pochwy na bakterie, grzyby i powiedz że dodatkowo chcesz wymaz na chlamydie (nie wychodzą w zwykłych posiewach)

Gość gaba brysiia
nawet jesli nie piecze za kazdym razem tylko po przerwie np 2 tyg?

Gość skoro piecze to znaczy że
dzieje się coś niedobrego. Z chlamydiami jest tak, że dopóki nie podrażnisz piczki, to wszystko jest ok, ale jak już podrażnisz to piecze żywym ogniem i ogólnie jest dużo bardziej wrażliwa na otarcia itp.