Żabka20 0 Napisano Luty 22, 2013 Cześć, chciałabym zrzucić 10 kg. Chcę oczyścić organizm . Od dziś chciałabym zacząć głodówkę. Nie wiem ile dni wytrzymam, ale chcę minimum. tydzień. + ćwiczenia E. Chodakowskiej :) Czy ktoś się dołączy? Może jakieś propozycje i opinie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie jestem Pindzia 0 Napisano Luty 22, 2013 Też bym chciała. Ale właśnie jem frytki ze smietaną. Nie wyrzucę przecież :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabka20 0 Napisano Luty 22, 2013 To zaczniemy od jutra !:) nie poddawaj się ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nie jestem Pindzia 0 Napisano Luty 22, 2013 E, nie dam rady na głodówce. Probowałam nieraz. A Ty jak coś to zacznij od dziś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabka20 0 Napisano Luty 22, 2013 kuchnieświata- i jak te sałatki ?? są rezultaty ;>? .. Bo przyznam szczerze, że ćwiczę od Poniedziałku (18.02) nie obżeram się i zeszło mi piękne 2 kg :) ale postawię również na głodówkę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja bym głodowkę odradzała Napisano Luty 22, 2013 Głodówke bym odradzała, bo później rzucisz się na jedzenie. Skoro teraz tak fajnie waga Ci leci to może trzymaj się tego. Na głodówce tylko rozwalisz metabolizm Przyznam szczerze, że jak zobaczyłam post pomyślałam sobie o fajnie laska chce zmienić siebie. Dieta, może mega zmiana fryzury, ubierania się. Inna Ty a Ty chcesz wprowadzić głodówkę i piszesz metamorfoza? Bez sensu. żabka 20 to Twój wiek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żabka20 0 Napisano Luty 22, 2013 tak 20 to mój wiek;) .. mhm.. ale chciałam oczyścić org. z paskudztwa , nie mam zamiaru popadać w jakieś choroby;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karolina.nova 0 Napisano Luty 22, 2013 Jak chcesz się oczyścić, to idź do sauny, a potem zjedz pół kilo otrębów pszennych i popij sokiem aloesowym :) "wyczyści" to mało powiedziane. Ja też zaczynam na 1000 kcal od dziś. Też chcę zgubić 10 kg. Wczoraj zrobiłam cały Skalpel, dziś czuję efekty :/ w dodatku wcześniej robiłam ćwiczenia na boczki i talię, aaała. Dziś zjadłam już 554 kcal: Na sniadanie pół grahamki z 2 plastrami szynki, na obiad sałatkę z chudego twarogu, jogurtu 0%, papryki, pomidora, sałaty, rzodkiewki. Żeby nie stracić zapału nagrodziłam się batonem musli (130 kcal!) ale po prostu musiałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Fabryka Formy Napisano Marzec 7, 2013 Utrzymanie motywacji na wysokim poziomie nie jest łatwe. Dlatego przez cały czas trzeba wizualizować sobie cel, a także zadbać o dodatkową mobilizację. Istotna jest przede wszystkim różnorodność. Jeśli wprowadzamy dietę, to postarajmy się, by nasz jadłospis był dobrze zbilansowany i urozmaicony, dzięki czemu odchudzanie nie będzie aż tak trudne. Właściwy sposób odżywiania warto także połączyć z ćwiczeniami, a całość wspomóc zabiegami kosmetycznymi, które podkreślą naszą urodę. Jeśli planujemy poddać się całkowitej metamorfozie, to warto zaplanować dokładnie cały długofalowy proces przemiany wizerunku. Poza treningami i odpowiednią dietą istotne jest także realizowanie zabiegów wspomagających odchudzanie oraz modelowanie sylwetki. Dzięki temu wprowadzimy kompleksowość i wieloetapowość działań, które wspólnie przyniosą niesamowite efekty. Zabieg kosmetyczny czy masaż będą też doskonałym sposobem na odpoczynek po męczącym tygodniu ćwiczeń i diety. Odpowiednio dobrany masaż pomaga nie tylko się zrelaksować, ale też wyszczupla, ponieważ przyczynia się do rozbijania tkanki tłuszczowej, lepszego ukrwienia mięśni i ujędrnienia skóry. Fabryka Formy sieć klubów Fitness & Wellness Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olcia Dubicka Napisano Marzec 19, 2013 Głodówka to zły pomysł. Ewentualnie jeden dzień głodówki dla oczyszczenia organizmu, dłuższa głodówka jest bez sensu, kilogramy wrócą Ci raz dwa i to z nadmiarem. Ja jem zdrową żywność bez liczenia kalorii i też chudnę, wystarczyło zakupić sobie tabletki odchudzające Forever Slim, można je dostać na allegro. Na samej zdrowej żywności nie traciłam tak kilogramów ale w połączeniu z tabletkami już po nie całym miesiącu 7 kilogramów mnie. I to bez żadnych wyniszczających głodówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach