Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikita2013

Wózek bliźniaczy DUO ADBOR

Polecane posty

Gość nikita2013

Znalazłam bardzo fajny wózek dla moich maluszków, w dodatku w bardzo rozsądnej cenie:) Maja ma 2 latka, a Stas przyszedł na swiat miesiąc temu. Nie miałam pojęcia jak wyjsc z moja dwójką na spacer, z dwoma wózkami??? Znalazłam rozwiązanie i kupiłam wózek bliżniaczy DUO ADBOR, który ma osobno regulowane oparcia. Dzięki temu jedno miejsce rozkładam, a drugie ustawiam jako spacerówkę. Tak więc moje maluchy podróżują razem:)

ja mam dla swojej córki adbor ring max. i sluzy mi juz 17 mies

Gość gość
Ja też używam Duo adbor, ma bogate wyposażanie, wózek prowadzi się bez problemu, dużym plusem są osobno regulowane oparcia i podnóżki. Solidny i cena też przystepna.

Gość gośćTola
Używałam tego wózka przez 8 mcy. Wózek kupiony jako używany, ale w bardzo dobrym stanie. Problemy się właśnie zaczęły jak dzieciom przybyło kg i zaczęliśmy jeździć nie tylko po chodnikach ale po trawie. Wózek się uginał i miał problem z pokananiem trawy. Może jakbyśmy jeździli po polu golfowym gdzie jest idealnie gładko to było by ok. Tyle ze dojazd z wózkiem żeby pójść ze starszakiem na plac zabaw-masakra. Druga sprawa to pokonanie wyższego krawężnika. Koła wózka się uginaja. Straszne. Inna sprawa jest niska budka. Tak naprawdę do 1r.ż moje dzieci by w nim nie miały szans jeździć. Córka przy rozłożonej budce miała ją w wieku 8 mcy z 3cm nad głowa. Wózek do użytkowania dla dzieci 6mcy ok, ale jak dla mnie na dłuższy czas się nie nadaje Zamieniliśmy ten wózek na inny i jest o niebo lepiej.