Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sondaźź

co dziś do tej pory zjedliście?

Polecane posty

Gość ????hmmmmmmm
4 kromki z drzemem truskawkowym 3 kromki z drzemem truskawkowym kakao

Gość rewrewerwerew
ja rano zjadłam bułke podsmazoną z serem, potem jeszcze jedną mała skibkę teraz własnie piję piwo i kończę 3 paszteciki z kapusta i grzybami

Gość jajjakldss
owsianka (3/4 szkl mleka, 2 łyżki platkow owsianych, 2 lyzki otrebow, pol lyzki rodzynkow, pol jablka) 5 pierogow ruskich

Gość apartowa
czarna jagodzianko nie należę do najszczuplejszych, ale lubię zjeść raz a bardzo bardzo dużo. Ale nie myśl sobie, że jem na co dzień dużo. Ograniczam sobie jedzenie, a zwłaszcza słodkie.

Gość ciężarówka_2013
2 jajka na twardo+serek wiejski jogurt naturalny, 2 wafle ryżowe brokuł gotowany + 3 śledzie jestem w ciąży :) 8 miesiąc..to dlatego,aż tyle :)

Gość jadaczka podjadaczka
Nalesnik, kawa z mlekiem. 4 ciastka, kawa z mlekiem. Salatka (ziemniaki, jajka, szpinak, buraki, marchewka, pomidor, ogorek, polane oliwa i octem balsamicznym) Mandarynka.

Gość ciezarowka31bla bla bla
10:00 trzy kromki chleba z pomidorkiem i zielonym ogorkiem 11;00 kawa z mlekiem 13:00 jajecznica z cebulka i dwie mandarynki 14:00 kawa z mleczkiem !6:00 krewetki z marchewka z parowara 17:00 herbtka z sokiem malinowym !9:00 chlebek ryzowy z maselkiem i serkiem topinonym

dopiero wstałam, jem obiad-ziemniaki, przysmak górski, surówka z kiszonej kapusty i jajka sadzone, szt. 2

Gość sondaźź
ja właśnie sączę kawkę z mlekiem godz. 15.04

Ja myśle, że to zalezy co kto lubi. Np. ja ledwo zjem 1 talerz pomidorówki, ale barszczu z uszkami bym mogla też 3 zjeść spokojnie, albo np. 20 pierogów i tym podobne ilości rzeczy które po prostu mi smakują. :D... Z łakomstwa.

Gość dfdfef
Co to znaczy 'wtenczas'? jakis regionalizm? jejjjuu