Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sffghhfdddfffg

W BUŁGARII LUDZIE POGONILI RZĄD W POLSCE LUDZIE OGŁUPIENI PRZEZ MEDIA I

Polecane posty

Gość sffghhfdddfffg

OPŁACANE SPRZEDAJNE KANALIE, KTÓRYCH NAWET SPORO TUTAJ CZEKAJĄ CHYBA NA 2 WAŁĘSĘ ALBO WOJSKO ALBO UTRATĘ CAŁEJ KASY JAKĄ MAJĄ TO CZEKAMY DALEJ...

Gość Tadełusz
jak mówisz A to powiedz Ą i Ę bo Polacy nie zostali poinformowani przez media dlaczego rząd w Bułgarii uciekł przed tłumem

Gość sffghhfdddfffg
rząd w Bułgarii został wypierdolony by wydusił od obywateli ostanie grosiki podwyżkami cen wody, czynszu, gazu i energii elektrycznej Doniu idzie powoli w tym samym kierunku czekamy...

Gość Tadełusz
ale w Polsce nie ma teraz żadnego Janosika, który zbierze naród aby pogonić rząd, kto pójdzie na ulicę , pielęgniarki ?

Gość sffghhfdddfffg
oj tak bo ludzie to przecież tacy inteligentni jak pójdę na ulicę to zaraz inni powiedzą, żem pisior, faszysta i nieudacznik a Michnik napisze artykuł na mój temat na głównej a w Faktach mnie zwyzywają od kibola a autorytet Krzemiński czy inny powie, że jestem chory, bo on o kasę sie martwić nie musi...

Gość PrawaTywe na 100%
Bo polacy tylko narzekac potrafia, stekac i kwekac ale na ulice nie ma komu wyjsc bo dupami trzesa. W HIszpanii, Portugalii, Grecji, nie tak dawno nawet we Francji ludzie wyszli na ulice, strajki generalne a w Polsce tylko kwekac potrafia :O