Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość test test+

Mozliwa CIĄŻA czy nie ma szans....?

Polecane posty

Gość test test+

Cykle mam od 29-32 dni, dzis jest 34 dzien cyklu a okresu brak. 28 dnia miałam plamienia i nic wiecej. Przed wczoraj robiłam test i był negatywny czy mimo to test mógl sie pomylic? Wspolzyjemy codzeinnie

Gość test test+
up

Gość daaaaa
a zabezpieczacie sie czy staracie sie o dziecko?

Gość test test+
zabezpieczamy się ale tylko prezerwatywa, raz się zsuneła ale wytrysku nie było poza tym nie były to dni płodne

Gość daaaaa
to pewnie jakies zawirowania, ostatnia tez mi sie okres spoznial 5 dni

Hej dziewczyny jeśli staracie się o dziecko polecam Wam tą stronkę jest super:) OvuFriend to miejsce dla kobiet starających się zajść w ciążę. Codziennie poznasz tutaj status swojej płodności i dowiesz się kiedy prawdopodobieństwo zajścia w ciążę w Twoim przypadku jest najwyższe. Ponadto czeka tu na Ciebie wiele cennych porad na temat starania się o dziecko. Bezpłatna rejestracja zajmie Ci zaledwie 27 sekund. Zarejestruj się tutaj: http://ovufriend.pl/?code=3d1f1c6d58c72ed863b2c41044f1a54732f91978

ciąża zawsze, ale to zawsze jest możliwa, czyli zawsze są szanse - a jak masz wątpliwości to spytaj księdza, ponad 2000 lat temu jakaś Żydówka pomimo abstynencji seksualnej i dziewictwa