Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość duuzyproblem

zakochałam sie

Polecane posty

Gość duuzyproblem

mam duzy problem , zakochałam sie w ksiedzu który jest o 16 lat starszy -,- ! mowi sie miłosc nie wybiera no ale jak mam sie odkochac , co robic ?

Gość Iamabizzare
Można powiedzieć że mam to samo. Ile ty masz lat? Ja osiemnaście. Zakochałem się w dziewczynie co ma dwanaście. Znam ją całe życie.

Gość duuzyproblem
ja mam 16 ! ja sie z tym czuje okropnie .

Gość Iamabizzare
Najlepiej powiedz mu że ci się podoba. Ja tak zrobiłem.

Gość duuzyproblem
ale to jest taki wstyd , i co ona powiedziała ?

Gość Iamabizzare
Poszukaj sobie tematu "Dziewczyna nie odpisuje. Chyba zawaliłem na całego". Tam jest to opisane. Ewentualnie mogę Ci linka wysłać.

Gość duuzyproblem
poszukam , ;D ale to naprawde wstyd mu to tak powiedziec on jest o połowe starszy .

Gość Iamabizzare
Właśnie. Jest dwa razy starszy więc pewnie ma już poukładane w głowie. Na pewno zrozumie. Nie powinnaś się bać. Na świecie coraz częściej zdarzają się coraz dziwniejsze związki więc dlaczego nie spróbować?

Gość duuzyproblem
i jak ja niby mu to powiem ?

Gość Iamabizzare
Możesz spróbować tak jak ja. Czytałaś mój wątek?

Gość duuzyproblem
JESZCZE NIE , prosze jednak o link .

Gość Romek Słommiankwoczi
ja pierdole nawwet księża się ruchają buahahahaha prawcziki to najwieksze scierwo na tej planecie :D

Gość Iamabizzare
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5499788

Gość duuzyproblem
nie mam odwagi tak .

Gość Iamabizzare
Jak uważasz. Ale powiem Ci że ryzyko się opłaca. Ja nie wiem czy gdybym cofnął czas pisałbym do niej jeszcze raz, trochę mnie to wprawia w depresję, jej zachowanie wobec mnie. Ale znajduję też plusy. Na twoim miejscu zaryzykowałbym. Chyba że facet ma żonę i dzieci, wtedy bym się zastanowił. Jednak gwarantuję Ci że jak nie spróbujesz to będziesz żałować. Sądzę że Cię zrozumie, w końcu swoje przeżył. Życzę powodzenia. A tak przy okazji co sądzisz o mojej sytuacji?

Gość jatoja09
Zakochałem się w dziewczynie co ma dwanaście. zakochałam sie w ksiedzu PATOLOGIA

Gość Iamabizzare
Widzę że z okazji ukończenia podstawówki dostałeś od rodziców komputer :) Spokojnie. Wiem że wiek trzynastu lat to czas w którym człowiek współczesny wchodzi w okres gimbusu. Dobrze że twoim jedynym zmartwieniem jest to że Cie się minecraft nie włącza. Ale z drugiej strony dobrze że wyżywasz się na internecie a nie w domu. Ale rozumiem, na razie jesteś za młody żeby mieć swoje zdanie w domu :) Jeszcze parę lat i się ogarniesz kolego. Ale na razie używaj sobie do woli.

Gość kazdy
czlowieku to pedofilia daje! zakochales sie w 12latce toż to dziecko jeszcze, ja j**ie...!

Gość kazdy
i nastepna... w ksiedzu sie bujnela, smiech na sali, powiedz mu o tym to bedziesz sie do konca zycia wstydzila za wlasna glupte bo chyba nie sadzisz ze on zrzuci dla ciebie sutanne hahaha

Gość duuzyproblem
tsa no ale miłosc nie wybiera , a ja nie wiem cyz bede ryzykowac ! ... nie wiedziała bym jak zaczac ;p

Gość duuzyproblem
no nie mam zamiaru mu mówic a i napewno nie łudze sie ze rzuci dla mnie swoje powołanie .

Gość kazdy
co ci to da ze mu powiesz, gdyby to byl zwykly chlopak to co innego bym ci radzila...ale w takiej sytuacji pomysl logicznie, po mojemu to nawet nie jest milosc

Gość duuzyproblem
no tak , ale serce nie sługa , to po 1 , nie wiem zastanowie sie nad tym chyba zrozumie ,...