Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KDK88F8Fssee

CZY SA TUTAJ DZIEWCZYNY POWYZEJ 23 LAT I MAJACE WIECEJ NIZ 168 CM????

Polecane posty

Gość KDK88F8Fssee

DZIEWCZYNY JAKA WAGA JEST IDEALNA DLA 170 CM WG WAS ZEBY NIE BYC ZA CHUDYM? ILE SAME WAZYCIE I CZY CZUJECIE SIE ZA CHUDE CZY ZA GRUBE? CZY WAGA 54 KILO MOZE BYC DOBRA I DZIEWCZYNA Z TAKA WAGA MOZE WYGLADAC OK ? CZY JEDNAK ZA CHUDO?BO TO NIEDOWAGA NIESTETY. LEKARZ MOWIL MI ZE WAGA IDEALNA TO 60 KILO NA 170 CM MNIEJ TO JUZ NIEDOWAGA I CHUDOSC

Gość weecsfcfdcsd
kolo 60 kg, aczkolwiek wszystko zalezy od budowy:) dziewczyna o mocnej budowie, moze wygladac normalnie wazac 54 kg, jak dla mnie to jednak juz troche za chudo, pewnie same kosci,

ja mam 173 cm i 64 kg waze. uwazam ze to za malo, czuje sie za chuda. z 5 kilo rozlozone rownomiernie by sie przydalo jednak za cholere nie moge przytyc.

Gość KDK88F8Fssee
okey

Gość Ala_25
Ja mam 25 lat, 170cm, 57 kg, a chciałabym właśnie te 54 do 52. Latem ważyłam ok 53 i było idealnie :) Na zimę się rozpasłam :P Także waga 54 kg do tego wzrostu jest super. Do o co ci chodzi Nie przesadzaj, masz BMI 21.4, więc na pewno nie jesteś za chuda. Tyjąc 5 kg uzyskałabyś BMI 23

Gość gruba z ciebie bela
o co ci chodzi - jestes tucznikiem, ja waze 56kg przy 172cm i nie wygladam za chudo :O

Gość jndjdjdjdj
Mam 170 i 55kg i ludzie mowia mi ze jestem w sam raz. Mam 23 lata

Gość cxzy jestem ładna? FOTO
ja mam 25 lat, 169cm i waze 48 kg

Gość laskughiiii
przy takiej wadze ani persi ani tylka to fakt PEWNIE MACIE W TYLKU 80 CM I W BIUSCIE 89 CM

ja mam 159 cm i 50 kg ale i tak wyglądam jak mała chuda mysz.i nie umieram z tego powodu.jakieś szpileczki,jakas czerwona szmineczka push up i wyglądam jak prawdziwa kobieta :)

170 i 55 kg , nie mam co prawda powyżej 23 lat ale to nic. Nie jestem chuda ale normalna. . To zależy od ogólnej budowy ciała.

hahahha no to mnie rozbawilas naprawde;d moze mam jakas wyjatkowa budowe ciala lub ciezkie kosci.. bo konczyny chude , za chude i kosci stercza az nie ladnie to wyglada. a chcialabym sie troche 'utuczyc'

Ja mam 172 cm,ważę póki co 45,5 kg i zdecydowanie robię wszystko aby przytyć.

Gość VIXVIXC
Ja mam 182cm i 59kg :P

Gość chyba se jaja robis
ja mam tez 1,7m wieku nie podam, ale waze 57 kg i wygladam jak Swinka Piggy, mysle ze 50 kg byloby OK

Gość same szkapy
tutaj sa

Gość mam 35 lat, 3 dzieci
169 cm wzrostu i 50 kg wagi wyglądam bardzo dobrze:)

Gość Ala_25
lengra Mała chuda mysz? BMI ok 20 to żadna chudość. Niska też nie jesteś raczej średniego wzrostu. Ok 160 cm to chyba najbardziej popularny wzrost u kobiet. Mała chuda mysz to by była wg mnie jakaś 150 cm i 35 kg a nie kobieta średniego wzrostu z przeciętnym BMI

Gość Ala_25
lengra a bez szminki i pusch apa nie wyglądasz jak prawdziwa kobieta? To jak to, jak facet ? :D

Gość same szkapy
169 CM I 50 KILO WAGO TO ANOREKSJA NIESTETY I BRAK PUPY I PIERSI

mnie akurat daleko do anoreksji;) biust jakiś tam mam jak każdy;) w niedużym rozmiarze 60 F, ale zawsze jest, a tyłek no cóż... na pewno mniejszy niż u większości dzisiejszych nastolatek, ale nie znowu jakiś mikro;) 86 cm w biodrach :) ja tam jestem zadowolona ;)

Gość same szkapy
A ILE MASZ POSRODKU PUPY CENTYMETROW DOKLADNIE?? A NIE MOWIA CI LUDZIE ZE JESTES ZA CHUDA?? NA BANK CI MOWIA TO LEKARZE I WSZYSCY....PRZYZNAJ SIE

to do mnie pytania?

Gość same szkapy
DO CIEBIE:)

Gość mahoniowy fiolet
mam 34 lata, 168cm i twraz ważę 59 kg, kilka mies. po ciąży. Ale moja idealna waga przed ciążą, to 56kg, wtedy wyglądałam najlepiej, teraz jeszcze troche mi brakuje, ale chyba miesnie mi sie wyrobiły bardziej od dźwigania brzucha w ciąży (to w nogach) i młodego klocka teraz (to w rękach). Najmniej ważyłam 52kg, to wyglądałam źle, wręcz choro. Teraz wyglądam tak średnio, mogłabym lepiej. Chyba sporo zalezy od kości, ogólnie budowy. Mi kiedyś, jak byłam dużym dzieckiem wszyscy mówili, że mam grube kości, co okazało sie nieprawdą :)

Gość same szkapy
NIE WIEM JAK DZIECI URODZILAS Z TAK NISKA WAGA NA TAKI WZROST:) LEKARZ MOJEJ ZNAJOMEJ POWIEDZIAL ZE W CIAZE NIE ZAJDZIE JAK WAZYLA 50 KILO NA 170 CM I ZE MA 10 KILO NIEDOWAGI BO NAJLEPSZA WAGA NA TAKI WZROST TO 60 KILO ...JAKBYS TYLE WAZYLA BYLABYS BARDZIEJ KOBIECA...CHYBA ZE CIEZKO CI PRZYTYC ALBO MASZ TARCZYCE CHORA:(

Gość 29 l nathalie
Ja waze 61 przy 170 cm. Ostatnio byłam na badaniach i lekarz powiedziałze waga niemal idealna. Jednak ja chcialabym ważyć max 55 takie extra szczupłe ciało mieć, małe 36. Jednak za bardzo lubię jeść mimo ćwiczeń nie chudne

w biodrach mam tak jak napisałam 86 cm a co mówią mi inni? oczywiście, że jestem chuda, bo w moim wieku i po urodzeniu trójki dzieci to powinnam ważyć ze 100 kg, wtedy byłoby ok:D nie mam z tym problemu;) zawsze byłam szczupła i widocznie taka moja natura skoro nawet po 3 ciążach nadal taka jestem;)

a dzieci jak widać urodziłam:) i nie demonizujmy, jest mnóstwo szczupłych kobiet, dużo szczuplejszych ode mnie i też mają dzieci zapewniam, że chuda nie jestem, a szczupła co najwyżej;) moja mama też jest bardzo szczupła i figurę ma taką samą jak w liceum pomimo, że ma już 56 lat dobre geny i tyle;)

Gość same szkapy
A JAKIE MASZ POZOSTALE WYMIARY?? ILE W BIUSCIE I TALII? BO W UDZIE NAJSZERSZE MIEJSCETO PEWNIE NAWET 50 CM NIE MASZ:(