Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eh wstyd myśleć

Ale mam kaca..,, a i jeszcze moralniak:(

Polecane posty

Gość Eh wstyd myśleć

Płakać mi sie chce, rzygac tez. Co ja odjebalam wczoraj. Nigdy ale prze nigdy nie będę pić alkoholu. A teraz proszę cię Boże daj mi zapomnieć:(

Gość PANI__ kara
cest la vie mala wrocilas do chalupy z szarfą w dupie?

Gość rtyrty
oj ja tez tak zawsze mowie ;p;p ale zasada jest taka: tragedia(to co nawywijalas) + czas = komedia ;) kiedys sie bedziesz z tego smiac ;)

Gość Eh wstyd myśleć
Gorzej, pierwszy raz w życiu wypilam tak dużo. Ja nie wiem jak ja spojrzeć na sąsiada.

Gość PANI__ kara
nie patrz, caluj z zamknietymi oczami ;)

Gość Eh wstyd myśleć
Ah bo w życiu ze mnie taka szara myszka, No i chciałam poderwać sąsiada. Wiem ze złożyłam seksu bieliznę, obcielam spodnie, zrobiłam sobie szorty. I poszlam do niego po trochę cukru. Pijana jak beka, a pozniej nic nie pamietam..,, domyślam sie. Bo obudzilam sie u niego w łóżku. On spał na sofie, ja w sypialni. Wstyd.

Gość rtyrty
nie przemuj sie, co by to nie bylo ;) mnie kiedys pijany sasiad - policjant, ojciec mojego dobrego kumpla zaczal w niewybredny sposob, podrywac mnie w windzie ;p ja to zrzucilam na karb alko bo porzadny i fajny facet z niego i nie robilam afery, a do dzis zawsze sobie milo rozmawiamy :) wszyscy sa ludzmi ;p naprawde bardzo duzo mozna zrozumiec i przymknac oko, a i przy okazji sie posmiac ;) , ale to nic...

Gość Eh wstyd myśleć
A najgorsze to ze ja byłam naga. Uciekamy do domu bez bielizny bo nie mogłam jej znaleść. Jak potwór wygladalam. I co ja sobie chciałam udowodnić. Tylko kurwe z siebie zrobiłam. To wszystko przez mojego ex zerwał ze mną 2 tyg temu.

Idź go przeproś. Jeśli on spał na sofie, to w porządku gość, a widywać się i tak będziecie, wiec warto to załatwić. I nie przejmuj się, każdy ma prawo do głupot, a krzywdy nikomu nie zrobiłaś tym, to nic się nie stało.

Gość Eh wstyd myśleć
A on taki przystojny. Gdy byłam trzeźwy to jak mi czesc powiedział to sie czerwienilam. Boże a najgorsze ze ja nic nie pamietam. A jak coś było?

słuchaj skoro spał na kanapie to pewnie do niczego nie doszło. Przeproś i po sprawie. A facet to chociaż przystojny? :)

Gość Eh wstyd myśleć
I co pójdę i powiem oddaj mi bieliznę? Z moze ja bez bielizny poszlam do niego, ale w domu jej nie ma. Eh musze sie przepac.

Gość Tadełusz
gdy widzę kobietę w krótkich spodniach albo w szortach lub w kalesonach to mam ogromną ochotę aby taką kobietę wyrzucić przez okno, jeżeli sąsiad też ma podobne odczucia to zakładam, że nawet kijem Ciebie nie dotknął , czy rozebrał ?

Śmieszne, że może coś było i było naprawdę fajnie a ty nie pamiętasz:) Może powtórzycie na trzeźwo :D

Gość Eh wstyd myśleć
Bardziej niż przystojny, takie cicho. 32 lata, czarny, około 180 cm, umiesniony, poprostu moje marzenie...ale teraz to już mogę o nim zapomnieć

Gość rtyrty
a moze to Twoja bratnia dusza i cos z tego bedzie :D

Gość Eh wstyd myśleć
Ale on wie ze ja sie tak nie ubieram. Ja nie wiem dlaczego ja sie tak ubraniami. Przeważnie ubieram marynarke, jeansy, szpileczki, bardziej elegancko. Praca tego wymaga.

Nie masz iść i prosić o zwrot bielizny, tylko przeprosić za swoje zachowanie, że przyszłaś pod wpływem w takim stroju i nie wiadomo co robiłaś.

Gość bbhbcghb
A masz pewność że cie nie wyruchał?