Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Victoria Win

Dziesięcina w kościele ZIELONOŚWIATKOWYM

Polecane posty

Gość homogobiczneNIE
A moze wejdz na strone kosciola i poszukaj ??? :O dziesiecina idzie na utrzymanie parafii a czesc rowneiz na pensje pastora.

Ostatnio widziałam członka z rodziny pastorów, w supermarkecie strasznie wypełniony koszyk miał, przy czym ja zaledwie na parę sprawunków mogłam sobie pozwolić.

Czy Oni z tej dziesięciny utrzymują się trzema pokoleniami, bo nie widziałam, żeby ktość z tej obfitej rodziny pracował zawodowo, choć kończą uczelnie nie związane z Teologią.

Czy BOGU - ma sie to podobać, że każdy kto o Nim mówi ma brać za to kasę ????????????????????????/ BOGU na pewno to się nie podoba !!!!!!!!!!!!

Gość SSDDFDSDSDS
moja ciotka lezala wszpitalu nikt ze zboru nie przyszedl ja odwiedzic bo powiedzieli ze ona i tak juz do nas nie przyjdzie...., noo bo umrze... ,

Gość homogobiczneNIE
Z tej dziesieciny to moze gora 2 tysiace zostaje dla pastora 🖐️ a ksieza katoliccy to niby lepsi? rozbijaja sie mercami, roysami i Bog wie czym 🖐️

Gość homogobiczneNIE
SSDDF - a jak lezy katolik to ktos z parafi go odwiedza?? Co najwyzej ksiadz-kapelan ktory ma za to placone.

Czyli BOGA - wykorzystują wszystkie religie ... to smutne. U nas ksiądz był na kolędzie dosłownie 5 min. Teściowa mia duże kłopoty ze swoją córką, a On strywializował sytuację ale oczywiście nie omieszkał wziąć kopertę.

Gość baba 46 letniaa
I dlatego nie wierze w zadnego boga i nie przynależę do zadnego wyznania i koscioła i żadej sekty. Zaden bog nie istnieje,a nawet jak by istniał to nie potrzebowałby zadnych posredników z wiernymi.Bogów,wiary wymyslili ludzie aby z tego zyc>Kiedys za pozywienie pletli głupoty ,teraz za kasę.

Gość Tuuti Fruutttiii
????

jeśli wydaje ci się ,ze ot taka łatwa kasa trzeba było zostać pastorem a jak już nie możesz nim być to choć żona pastora :D i wyładowałabyś koszyk z " górką " :D