Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kihja

Wchodzę rano do pokoju a tam... foto

Polecane posty

Gość kihja

Gady wstałam dziś rano zastanowiła mnie nietypowa cisza w pokoju mojego synka.Wchodzę a tam...armagedon! Wycieńczony sprawca usnął na podłodze koło łóżeczka ;-) Nie mogłam się powstrzymać i cyknęłam mu fotkę.Zobaczcie sami co narobił: http://pokazywarka.pl/rud9gi/ Myślałam że padnę ze śmiechu.Najlepsze jest to że łóżeczko przesunął na środek pokoju i musiałam się trochę nakombinować żeby wejść bo zastawił drzwi.Ciekawe jak to się stało że nie usłyszałam jak łobuzował.A wasze smyki robią w pokojach podobne porządki? :-)

Jak. Moglas tego nie slyszec ? Moj synek co lubi lobuzowac to dorwac krem i wysmarowac sie nim caly . Ale to raczej jest cichym zajeciem

hehe niezle maly lobuz dobrze tylko, ze lozeczko sie nie przewrocilo

Gość Bogata i Szczesliwa hahahha!!!
kurcze, ale jazgot..jak to nie uslyszałaś, macie takie wielki dom czy co?? A ten kaloryfer...nie boisz się , lepiej jakieś osłonki by zamontować ;-/ A twój dzieciak ma nudny pokój, żadnych fajnych akcentów z nudów to zrobil!!

Gość huhjh
hehehe dobre:) moja corka po cichu wyciaga wszystkie ksiazki z regalu i sobie oglada a potem zasypia przy swietle;) ma dwa latka. tez nic nie slysze. raz rozwalila wszystkie zabawki i tez nic nie slyszalalm

Gość mandragora...
ale melina, tez bym zronila rozpierdol jakby mnie ktos zamknal w takim oblesnym pokoju.

Gość huhjh
czemu nudny pokoj? u mnie tak samo. zabawki, regal i jeszcze raz zabawki. mam wziasc projektanta wnetrz czy co?

u mnie wszystkie zabawki rozrzucone co nic nowego a kremem to corka wysmarowala wlosy i powiedziala ze wiecej tgo nie zrobi po 5 myciach glowy :) a dzisiaj rano wsypala cala cukiernice cukru a potem stwierdzila ze za slodka :)

Gość kihja
No właśnie też się zastanawiam jak to możliwe.Musiałam strasznie mocno spać ale mimo to... Z tym kremem to też miałam ;-) Ogólnie od kilku tygodni w kwestii rozrabiania to synek jest mistrzem.A jeszcze niedawno to było takie grzeczne dzieciątko...

Gość Dariaadd
Mi to wygląda na pokój w mieszkaniu,jest strasznie malutki.Ale fajny lobuziaczek :) mój też ma tego robocika strasznie go lubi

Gość mandragora...
pokoj dziecka powinien byc przytulny i wesoly a nie brudne sciany, oblesny grzejnik i to wszystko. mozna tanio i ladnie zaaranzowac pokoj dzieciecy, jak bym miala dziecko w zyciu nie zrobilabym mu takiego pokoju na odpierdol, sama bym nie chciala w takim siedziec ani minuty.

Gość Dariaadd
ile mały ma ?

Gość Dariaadd
pokój nie jest zły tylko że malutki bardzo ale pokój normalny a grzejnik oj akurat taki jest ważne żeby grzał

Kihja z kremem mialam juz pare razy ale to moja wina nadal zostawiam na dole. Kiedys mialam cala posciel w kremie i stol szklany

Gość qazplmedcokn
Jesteście wredne małpy, zaraz krytyka jak wygląda pokój, normalnie wygląda!!!!! a wy co macie? słonia w karafkach? zazdrościcie i żal wam dupę ściska

Gość ggrsygt
pokój naprawdę trochę nudny jak dla dziecka.. mogłabyś namalować coś na ścianach farbami, jakieś auta czy coś w tym stylu, żeby było bardziej kolorowo..

Gość kihja
Ma 2 lata. Wynajmujemy to mieszkanie dopiero od dwóch miesięcy i czekamy z remontem do wiosny.Trochę je odświeżymy i tyle.Nie będę się zdzierać i ładować kasę w cudze mieszkanie tym bardziej że nie wiem ile tu jeszcze pomieszkamy.

Gość Dariaadd
a skąd wiecie czy jakiś kolorowych obrazków wyżej na ścianie nie ma ?

Gość ggrsygt
może są... dlaczego wszystko odbieracie jako atak? napisałam o pomalowaniu ścian, żeby pomóc Autorce.. jak dziecko ma ciekawie i kolorowo w pokoju to też tak nie wariuje...