Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alikkka2341

facet o złej reputacji

Polecane posty

Gość alikkka2341

Ogólnie u nas w miesie jest face, ma z 30lat albo jest po 30 i z zawodu jest komornikiem w miescie, bardzo znanym i ogólnie nie lubianym przez ludzi , że bogaci się na cudzym nieszczesciu itp. Ogólnie jest bardzo bogaty, ma dwa mieszkania, drogi samochod i ciagle wyjazdy. Chciałabym go gdzieś zaprosić, jest hmmm bardzo obyty, pewny siebie i zadbany. Potrafi się wyróżnić z tłumu, zawsze ubrany w drogi garnitur bądx jakoś inaczej, markowo. Ale wydaje mi się , że sam wie iż może miec mnóstwo kobiet, zreszta boje się też tej jego opinii. Niby jest komornikiem u nas w miasteczku, ale ciagle gdzieś jedzie, ciagle go nie ma, wyjazdy... boje sie tez tego, że nie miałby dla mnie czasu

Gość ggrsygt
heheheh nawet nie wiesz, czy zwróciłby na Ciebie uwagę, a już się martwisz, że będziesz siedziała sama w domu, bo on na wyjazdach?:D:D dobre :D

Gość ejde
taki facet nie łudźmy się; wykształcony, z kasa, zaradny, dobrze ubrany hmmm.... może ma z 3 laski a ty nawet nie wiesz, nie martw sie czy bedzie mial czas dla ciebie bo mowie Ci ze na 90% nie jest toba zainteresowany, z tymi facetami jest tak, jak im sie spodoba jakas laska to po prostu ja zapraszaja jak nie to maja ja w dupie, on jak zobaczy ze go podrywasz to bedzie się smiał w duchu