Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 patkaa55

ZAPALENIE KALETKI STAWU BIODROWEGO- kto chorowa艂 ? pomocy!

Polecane posty

Go艣膰 patkaa55

Witam! P贸艂tora roku temu zacz臋艂y mnie bole膰 biodra gdy le偶a艂am na boku. Po jakim艣 czasie dolegliwo艣ci zacz臋艂y narasta膰,gdy d艂ugo chodzi艂am, siedzia艂am w jednym miejscu itd. Zrobi艂am zdj臋cie RTG i posz艂am do ortopedy, stwierdzi艂, 偶e to zapalenie kaletki. Bra艂am leki przeciwzapalne i mia艂am zabiegi fizjoterape艂tyczne, kt贸re w og贸le nie pomog艂y. Po trzech wizytach zapisa艂 mi sterydy w zastrzykach. Nie zgodzi艂am si臋 na nie, bo jestem m艂oda i nie chcia艂am sobie psu膰 organizmu. Posz艂am do innego lekarza, kt贸ry w 10min mnie sp艂awi艂 stwierdzaj膮c, 偶e to jest uci膮偶liwe, ale tego si臋 nie leczy. Zapisa艂 tylko jedne tabletki- Rantudil, kt贸re r贸wnie偶 nie dawa艂y 偶adnej ulgi ;( Posz艂am dzi艣 do mojego rodzinnego lekarza i przepisa艂 mi Trosicam- od wieczora b臋d臋 testowa膰. B贸l bioder urudnia mi 偶ycie, ju偶 mam tego do艣膰! Nie mog臋 spa膰, d艂u偶ej siedzie膰, chodzi膰 na dalsze dystanse, o uprawianiu sportu nie wspominaj膮c. Boli mnie praktycznie ca艂y czas- raz mniej, raz wi臋cej. Czasem cierpn膮 mi a艂e nogi i bol膮 stawy kolanowe. Nie wiem jak sobie z tym porazi膰... Pom贸偶cie! Czy kto艣 na to chorwa艂/ choruje? Jak sobie radzicie? Jakie leki przyjmowalisie? Mo偶e jakie艣 badania warto zrobi膰 ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 lesia254
Je偶eli jeste艣 z okolic Wroc艂awia zapraszam na badanie ca艂ego organizmu na tle kom贸rkowym.P.dr.b臋dzie mia艂a obraz wszystkich twoich narz膮d贸w oraz kom贸rek i zapisze kuracj臋 naturalnych produkt贸w .Ja stosuj臋 je ju偶 4-y rok ale mia艂am r贸偶ne schorzenia 艂膮cznie z rakiem krwi- bia艂aczka szpikowa.miesi膮c temu okaza艂o si臋 ,偶e mam osteoporoz臋 a wcze艣nie od p贸艂 roku bola艂o mnie biodro nieraz noga robi艂a mi si臋 bezw艂adna a o le偶eniu na boku nie by艂o mowy.wi臋c stosuj臋 teraz 2-a preparaty 1-en na odbudow臋 i regeneracj臋 chrz膮stki i p艂ynu stawowego 2-i na osteoporoz臋 . 偶e wzgl臋du na moje choroby jakie posiadam nie za偶ywam tabletek chemicznych. Na pewno lekarz b臋dzie chcia艂 zapisa膰 ci sterydy nie zgadzaj branie lek贸w przeciwzapalnych daje to, 偶e u艣mierzaj膮 b贸l a nie likwiduj膮 przyczyny. Produkty te , naturalne dzia艂aj膮 na przyczyn臋 choroby, tylko to trwa troch臋 d艂u偶ej. zapisy na badania je偶eli by艂by kto艣 ch臋tny 694-954-933

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach