Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz mama123

Czyżby ciąża?

Polecane posty

Gość juz mama123

Mam 7 miesięczne dziecko, karmię piersią, do tej pory nie dostałam okresu. Wczoraj zemdliło mnie z głodu. Dziś sytuacja się powtórzyła, rano mocniejsze mdłości, prawie zwymiotowałam. Zjadłam śniadanie, było ok. Po pewnym czasie znów zgłodniałam, i znowu zrobiło mi się niedobrze. A miałam tak w pierwszej ciąży- zrobiłam test- negatywny. Co myśleć?

Gość juz mama123
up

skoro test jest negatywny to nie jestes w ciąży ale pamietaj ze karmienie piersia nie jest zabezieczeniem przed ciaza musisz uwazac najlepiej sie zabezpieczac

Gość ednncfwercf vrj
moze owulacja Ci sie pzesunela i dlatego test nie pokazal 2 kresek (testowalas o czulosci 10 czy 25 i czy w dniu spodziewanej @?) ja posluchalabym na Twoim miejscu swojego ciala

Gość Lklklkl hgvk
Podejrzewam ze to blizniaki:p

Gość ednncfwercf vrj
a wycofuje pytanie odnoscie @

Gość juz mama123
Chciałabym aby to była ciąża, chcemy drugie dziecko. Te mdłości wyglądały tak jak na początku pierwszej ciąży. Test zrobiłam po południu

Gość juz mama123
up

Gość juz mama123
Teraz wieczorem też czuję ból żołądka, a nie jadłam nic, co mogłoby mi zaszkodzić

Gość SiiJa
a moze być podała date ostatniej miesiaczki? o ile ja masz. Czy chcesz,żebysmy ci wróżyły z twoich mdłości? :)

Gość SiiJa
Taa no jasne, za szyko przeczytalam, sory! Idź na bete i wszystko bedzie jasne. A wiesz kiedy wspolzylas ostatnio? Może za wczesnie sikańca zrobilas?

Gość czekolada_mleczna
taaaaa mojej kuzynce lekarz powiedział, że jeśli karmi piersią to nie zajdzie w ciążę... starsze dziecko ma 14 miesięcy, a bliźniaki tydzień... może być ciąża. zrób test z porannego moczu zaraz po obudzeniu się. będzie najbardziej wiarygodny

Może masz problemy z żołądkiem? np.helicobacter pylori, ja miałam to choróbsko,rano młdłośći, wymioty, głód, zjadłam, ulżyło, ale za jakis czas znowu wymioty i bóle żołądka

Gość juz mama123
Żołądek mnie nie bolał i nie boli, a te mdłości dały mi do myślenia- czułam się tak jak na początku pierwszej ciąży. Jeśli mdłości będą się utrzymywać dłużej, wybiore sie na bete