Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prof.dr hab.inż.Cebulka-Czkawk

Mam 23 lata i nie pracuje bo studiuje dziennie

Polecane posty

Gość prof.dr hab.inż.Cebulka-Czkawk

Z doświadczenia zawodowego mam tylko miesieczną praktykę jako technik informatyk, dwa dni pracy przy inwentaryzacji i kilka dni rozdawania ulotek, czy jestem leniem i pasożytem i powinienem już pracować? Studiuje dziennie Ekonomoe

Gość tak,
jesteś leniem, a studia do niczego Ci sie nie przydadzą.

Gość falafelll
Jestes leniem. Ja studiuje dziennie, pracuje, i jeszcze mam czas na imprezy i duuuzo czasu wolnego. A studiuje w obcym jezyku wiec powinno byc trudniej. Sa ludzie zoarganizowani i ludzie ktorzy tlumacza wszystko studiami. A potem po studiach bez zadnego doswiadczenia bedziesz plakal ze pracy nie masz.

Gość gjkggh
A można wiedzieć gdzie znaleźliście prace w której jest elastyczny grafik i ile godzin w tyg. i w jakie dni pracujecie?

Gość gjkggh
Czy naprawde aż tak dużo studentów pracuje? Bo ciężko by mi było iść na zajecia od 8 do 14, a później do pracy od 16 do 21. Przecież do zajęć też sie trzeba przygotować, a zależy mi żeby czegoś sie nauczyć a nie tak jak większość studentów żeby ukończyć studia ściągając,. 3 razy poprawiając egzamin i licząc na łaske wykładowców że ich przepuszczą. A w dzisiejszych czasach niestety tak jest że jeśli dany wykładowca jest wymagający to przez wiekszość jest nielubiany.

Gość gjkggh
podnosze temat aby nie zakladac nowego bo nikt nie odpowiada

Gość pomimo że
a czas na kafeteri to się ma aby siedzieć?

Gość versace1
jesli twoich rodzicow stac na utrzymywanie ciebie i twoich zachcianek to po co masz isc do pracy? zachecam jednak do pracy dorywczej zarob sobie chociaz na przyslowiowe piwo i abonament telefoniczny. jesli rodzicow nie stac to zmien studia dzienne na zaoczne i idz do pracy.

Gość iiiniewiem
zależy co studiujesz :)

Gość Pani Cebulka
Ekonomie, specjalność ekonomika gospodarki żywnościowej