Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

osa34

skradziono mi auto w niemczech

Polecane posty

Gość karol5765
Koleżanko, jak sprawy się potoczyły?

narazie skladanie zeznan i sie dowiedzialam od policji ze klucze od auta zostaly tez skradzione

moje auto stalo na posesji wlasciciela warksztatu ,skrzynia biegow byla rozebrana auto nie jezdzace obok mojego auta staly inne pojady lepsze i na chodzie dlaczego zlodzieje zadaja sobie tyle trudu przyjechali na pewno z laweta zaladowali auto ,wlamali sie do biura w warksztacie znalezli kluczyki ktore ukradli tylko skad wiedzieli ze to te wlasciwe od mojego samochodu i ukradli troche szrotu wlascicielowi i kamery zdemolowali moje auto zostalo sprzedane przez wlasciciela warksztatu samochodowego musze to udowodnic

Gość xvcvxc vzzxv
Autorko i co z samochodem?

No nie znalazl sie policja tez nic nie mowi ale oni nie nie moga dla dobra sprawy

Dzis robie Tu w niemczech u dekry orzeczenie wartosci auta dobrze ze mam rachunki i jeszcze umowe za ile kupilam to Auto

Mam nadzieje ze sie znajdzie fajnie by bylo gdyby sie znalazlo jeszcze naprawione

Gość karollek
Gdybyś wykonał znakowanie samochodu mikrocząsteczkami, to pewnie takiej sytuacji by nie było... Bo tak oznaczony samochód jest dla złodziei bezwartościowy, i tak go nie sprzedadzą, na części tym bardziej. Tu masz więcej o tej usłudze: http://mikroznakowanie.pl

Gość gość
następnym razem proponuje wysyłać samochód do jakiegoś dużego, sprawdzonego warsztatu, a przy posiadaniu nowego samochodu zabezpieczać się dobrym alarmem i wszelkimi możliwymi opcjami antykradzieżowymi np www.secar.pl/

Gość gość
A mi dowód i prawo jazdy...na całe szczęście miałem duplikaty z offshoreidcardscom i dzięki temu udało mi się wrócić do kraju!