Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała mi ze wsi

Znów byłam w Warszawie. Znów wróciłam załamana, więcej tam nie pojade

Polecane posty

Gość mała mi ze wsi

Chcialabym tam mieszkac ale widze ze nie pasuje...blizej mi do wieśniary czy meliniar z dworca niz tych wylansowanych dziewczyn , które kreca sie po galeriach albo umawiają z chlopakami na imprezy jadac metrem... ze wsi pochodze i tu umre... takie jest moje przeznaczenie :(

Gość mała mi ze wsi
bez pieniędzy albo chociaz super urody czlowiek nic nie znaczy , okropny jest ten swiat... u siebie jestem uwazana za sliczną dziewczyne ale tu konkurencja znikoma...wystarczy o siebie dbac, nie ośmieszac farbowaniem wlosow, ubraniami z bazaru i jestes super laska

Gość mała mi ze wsi
męcze sie tu, brakuje mi kontaktu z ludzmi... wiem jaki jest powod: zostałam wychowana na amerykanskich durnych filmach i reality showach, typowe pranie mozgu, ''weszly'' mi do glowy okreslone wzorce, marzenia i jestem nieszczesliwa :(

Gość moze sprobuj na poczatek w sre
dnim miescie albo w sumie i od razu w wawie - miasto jak miasto, mozeszi tak zyc po swojemu:) tylko yuppiesow, pracoholikow itp. wiecej niz gdzie indziej

Wawe odradzam, bo podobno dziwni ludzie i wiocha wieksza niz na wsi, drogie mieszkania i ogolnie nieciekawie. Jak juz chcesz duzo miasto, to wbij lepiej do Wroclawia, Poznania, Trojmiasta, Katowic itp.

Gość moze sprobuj na poczatek w sre
mnie zupelnie nie ciagnie do wawy, chociaz mieszkam w duzym miescie

Gość mbmbm
moglabys podac gg/

Gość facet niezbyt przystojny
Też kiedyś byłem w Warszawie w sprawie pracy której niestety nie dostałem i jestem pod wielkim wrażeniem tego miasta.Tyle pięknych kobiet i przystojnych mężczyzn że jak ktoś przyjedzie z prowincji to jest dla niego inny świat!

@hk: Mowie co slyszalem, bo nie znam tego miasta:) I mowie o klimatach studencko-absolwenckich. Podobno najechalo sie duzo wiochy z okolic i to bardzo zaniza ogolny poziom tamtejszej spolecznosci. A co to zabudowy tego miasta, to pelna zgoda. Troche takie miasto - koszmarek, przynajmniej na tle inncyh stolic takich jak Praga, Wieden czy Budapeszt.

Gość 041100110
Zgadzam sie z niezbyt przystojnym ,w stolicy jest najwiecej pieknych kobiet i pelno zajebistych facetow, nigdzie w polsce tylu przystojniakow nie widzialam, co drugi jest fajny :D dla mnie z malego miasta w kujawsko pomorskim to był szok i strasznie spadla mi samoocena

Gość niezly cyrk
Macius nie byl, nie widzial ale odradza bo tak SLYSZAL- ludzie sa jak wszedzie i swietni i mniej swietni, niestety jako przyjezdna sama zauwazylam, ze ci zadufani w sobie to wlasnie przyjezdni, mieszkaja w w-wie dwa, trzy lata i sodowka im bez powodu odbija

Gość 041100110
Włocławek :)

"Macius nie byl, nie widzial ale odradza bo tak SLYSZAL" Tak, slyszalem od wielu osob. Nie trzeba wszystkiego osobiscie doswiadczyc, zeby cos wiedziec. Tak samo jak nie musze wkladac palcow do kontaktu, zeby wiedziec, ze mnie kopnie prad:)🖐️ Dobrego wieczoru:)🖐️

Gość Markus 24
daj spokój z Warszawą to chyba ostatnie miejsce w Polsce gdzie chciałbym, zamieszkać ;) najlepiej to by takie miasto było do 200 tyś mieszkańców nie wiekszę....