Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lengra

Wyglądam jak trans!!

Polecane posty

Ratunku. Pomórzcie.Nazywam się Marta.Mam 174 cm wzrostu i czuje sie okropnie wielka popimo ze moje kolezanki sa mniej wiecej tego samego.to nie jest najgorsze.mam czarne krzaczaste brwi ,wąsik (owszem depiluje sie ale bezprzesady) wielkie usta wielką pociągła twarz i męskie rysy,zarysowane kosci policzkowe jak jakiś rambo.czuje sie okropnie męska,jedyne co mnie retuje to biust,rozmiar c,.idac ulicą widzę jak dziewczyny krzywo na mnie patrzą,chclopcy też z taka pogardą,.mam 22 lata i nigdy nie znajdę chłopaka!! kiedys kolezanka powiedziala ze jestem lesbijka wszyscy w to uwierzyli a ja myslalam o samobojstwie,Co mam zrobic??

to nie ma nawet znaczemia.co ja mam z gębąą zrobić?? w worku chodzic??

Gość inny123
wklej fotke?

Gość nheaven
A ja jestem krostata - leczę się bezskutecznie od paru lat. Jak znajdziesz jakiś fajny worek na głowę to daj znać w temacie. Też kupię.

Gość jak to nie ma znaczenia!
wszystko ma znaczenie, ty pewnie jesteś zaniedbana pod każdym względem, zafarbuj sobie kudły na blond, krzaczaste brwi? dlaczego nie regulujesz? kobieto opamiętaj się

Są makijażowe triki żeby ostre rysy twarzy były delikatne...a zmiana fryzury też może zdziałać cuda. Poszukaj w necie porad :)

reguluje ale tak dziwnie mi schodzą na oczy.masakra.blond mi nie pasuje.blond pasuje przy delikatnej urodzie.ja chyba zrobię czerwień zeby wyglądać jak wisniewski i się powieszę:( tonic nie da że będę zadbana.mam rysy jak trans i nie wiem co zrobić.boje sie wychodzic na ulice!!

Gość yyyKafeKrytykant
"Pomórzcie" :o i w odpowiedzi: "chormony" :o

trans czyli gęba jak facet przebrany za babę i moccnnooo umalowany.ludzie.jak facet!!

Gość vinniczczczq
ja mam 180 i do głowy mi nigdy nie przyszło, że mogę wyglądać jak facet :O