Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jhhghhhhhhh

MOJ SPOSOB NA SCHUDNIECIE

Polecane posty

Gość jhhghhhhhhh

dziewczyny, mam dla was info jak schudlam ok. 10 kg w ok 1-2 miesiecy i nie przytylam do tej pory otoz nie bylam nigdy gruba -ale mialam troche sadelka tu i ówdzie - boczki, za duzy tyłek, brzuch wystajacy. mialam problem zeby to zrzucic bo ani zbyt duzo energii na cwiczenia nie mialam ani miesni nie umialy mi sie wyrobić bo generalnie mam za slabe jakos i jakby mi sie wyrobily to przynajmniej by pożarły troche mojego sadełka ale nic z tego.. a tu nagle, ni stad nizowąd trafił mnie stres moje kochane.. jesienią w pazdzierniku mialam nieprzyjemne sytuacje zyciowe, stres, malo jedzenia przez to bo ciagle chodzilam ze scisnietym zoladkiem przez ten stres.. ani sie obejrzalam a zlecialam z wagi.. staralam sie jesc na sile bo sie przestraszylam bo zaczelo mi byc slabo i w ogole.. ale jadlam do popoludnia. wieczorem nic nie dawalam rady w siebie wmusic. prawie 2 mies i schudlam baardzo. na szczescie przyszly dla mnie lepsze czasy, uspokoilam sie,stres zmalał a ja zaczelam znow miec ochote by jesc. jednak zoladek zdazyl mi sie zmniejszyc przez ten czas wiec nawet gdybym chciala to nie mam sily sie objadac :) i nabralam nawyku ze wieczorem nie jem, najwyzej cos drobnego. i nie przytylam do dzis zero efektu jojo ale oczywiscie co sie nacierpialam to sie nacierpialam przez te sytuacje stresową. jednak wyszla mi na dobre chociaz dla figury. tak sie tylko chcialam podzielic z wami bo przyszlo mi to do glowy jak tu weszlam. pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować