Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość harpijaa..

Jak wyglądają wasze związki? na czym sie opieraja? co robicie zeby je utrzymac?

Polecane posty

Gość harpijaa..

ok ile razy w tygodniu sie spotykacie? jak często uprawiacie seks? co robicie gdy sie spotykacie? czy duzo ze sobą rozmawiacie?

Gość niewiadomska123654789
rozmowa, często się spotykamy nigdy nam się razem nie nudzi, a już cztery lata znajomości i 2,5 roku powiedzmy związku

Spędzamy ze sobą raczej sporo czasu. Widujemy się ok 3-4 razy w tygodniu. Jesteśmy spokojni więc czas spędzamy zazwyczaj w domu, wychodzimy do kina, co tydzień do restauracji. Rozmawiamy ze sobą bardzo dużo ponieważ posiadamy własną działalność i z racji zawodu musimy się często porozumiewać. A pracujemy bardzo dużo. Czasami nasza randka wygląda tak: 4 godziny pracy i 1 godzina przyjemności.

Ja jestem w związku z dziewczyną sporo młodszą ode mnie ale uzupełniamy się nawzajem, czasem poróżnimy w różnych kwestiach, czasem pokłócimy ale to u nas bywa naprawdę bardzo rzadko. Związek opiera się głównie na tym że w swoim towarzystwie czujemy się naprawdę dobrze, jest miłość, zaufanie, staramy się żyć po prostu nie wchodząc sobie nawzajem w drogę bo oboje mamy trudne i uparte charaktery. Spotykamy się bardzo często, średni dwa razy w tygodniu + całe weekendy ale to zależy. Seksu uprawiamy dużo bo akurat obydwoje mamy wysokie libido.

Gość harpijaa..
no ale jak sie spotykacie to co robicie ? jak wyglada wasze spedzanie czasu?

Gość kara29392
U mnie to juz 6 marca bedzie dwa lata od kąd jestem z moim skarbiem, ale jakos dajemy rade bo się kochamy

Ja co prawda mieszkam z facetem, ale kiedy mieszkaliśmy osobno to w sumie czas spędzaliśmy podobnie - a to coś obejrzymy, a to pogadamy o niczym, a to się powygłupiamy (na to nigdy się nie jest za starym).

My mamy obecnie dwa główne tematy: 1. Ślub i przygotowania. 2. Praca :D Takie dwa pracusie z nas.

Gość 09876mnhn
W domu najczesciej sex itp., rozmowy, wyglupy, ogladanie filmow, granie na PS3, granie w planszowki, wspolne gotowanie, od czasu do czasu majsterkowanie (w grudniu zrobilismy karmnik dla ptakow). Staramy sie duzo wychodzic i spotykac ze znajomymi tak zeby nie bylo nudno.