Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Misiaczeq

Głodowka - zapraszam chetnych

Polecane posty

Witajcie dizewczyny- nadszedło czas na zmiane. Trzeba schudnąć. Poniewaz nie chce mi sie układfać zadnych diet postawiłam na głodowke. Szybki efekt a jak sie umiejetnie z niej wyjdzie to moze i trwały :) Zapraszam wszystkich chetnych do 14 dniowej głodówki :)

Gość princessaofpersia
wspolczuje braku rozumu najdalej w kwietniu bedziesz miala dwa razy tyle do zrzucania po tym jak cie po tej głupiej glodowce dopadnie mega jojo moze lepiej zaczac madrze jesc, przestac zrec i glodzic sie na zmiane?

Gość biore sie za swoje zycie
Po glodowce stosuje sie diete niskoweglowodanowa i wysokotluszczowa - zadnego joja nie ma -gora 3 kg -wypelnienie jelit trescia pokarmowa .

moze zaczną sie wypowiadac osoby ktore cos o tym wiedzą lub co juz ją stosowały?

Jestem pewna swojej wiedzy - jak tylko zaczynam jesc weglowodany to tyje sukcesywnie 4kg na miesiac , a jak jade na bialku i tluszczu i warzywach to waga minimalnie spada lub stoi w miejscu ale NIGY NIE IDZIE W GORE . I to jest sposob na wychodzenie z glodowki ( moj sposob , moj maly sekret ) a nie zadne tam soczki sroczki . Jesli uda mi sie kiedys schudnac na glodowkach to wiem ze nigdy juz nie przytyje bo mam swoj sekretny wyprobowany sposob.

---> biore sie za swoje zycie to nie było do ciebie tylko do princessaofpersia. Dzieki za wiadomosci :*

.