Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blblabla

Ciąża czy nie ?

Polecane posty

Gość blblabla

Kochałam się z chłopakiem w ostatni dzień miesiączki, dodam że zaczęłam od tego miesiąca zażywać tabletki antykoncepcyjne jednakże spóźniłam się i przyjęłam pierwszą tabletkę w drugim dniu miesiączki. Jednakże to nie wszystko... ostatnio ginekolog wykrył u mnie dość spora cystę na prawym jajniku. W połowie 2 tygodnia brania tabletek czyli w czasie spodziewanej owulacji lekko zaczęły pobolewać mnie piersi i od kilku dni także pojawiły się mdłości, które czasami trwają cały dzień. Dzisiaj zauważyłam plamienia. Uprawialiśmy seks bez zabezpieczenia. Czy moje objawy mogą być spowodowane przez ciąże czy raczej to wynik cysty?

Gość Nierozgarnięty
Ciąża. I do tego dziewczynka. Myślałaś już o imieniu?

Gość akima?
Jebnij się w łeb .Jak ciążą.

Gość Ginekolog1960
Ciąża na 100%

Gość Ginekolog1960
A tak na serio to 90%

Gość Dziewczyny/Kobiety
Kiedy do was dotrze, że z takimi problemami się chodzi do ginekologa a nie wypytuje na forum? Jak czytam posty dziewczyn z problemami typu: dziwne plamienie, czy jestem w ciąży, dziwnie mi pachnie, swędzi mnie itd to zastanawiam się czego wy tutaj szukacie? Potem zaczyna się eksperymentowanie z domowymi metodami, które miałyby ewentualne infekcje uleczyć a w rezultacie bardziej szkodzą. Z takimi rzeczami chodzi się do lekarza!!! Chcesz zdiagnozować czy to ciąża przez internet? Przyłożysz palec do monitora a my Ci wywróżymy?