Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana zwariowana

Za co kochacie swoich mezczyzn? Co jest w nich takiego szczegolnego cudownego?

Polecane posty

a co sie u ciebie zmienilo po tych 6 latach?

Gość po roku jest cudnie, u mnie na
gdybyś był/była z kimś dłużej (ponad 67,8 ) lat to byś wiedziała o co chodzi a ponieważ najwyraźniej nie byłaś/-eś to się nie wypowiadaj

6,7,8 miało być

bo one mają doświadczenie w związkach nie w miłości właśnie dlatego ja nie zamierzam być nigdy w związku, ale bardzo chętnie mogę kogoś kochać

czemu mam sie nie wypowiadac... Nie wspomnialam ani razu ze bedzie idealnie po tylu latach.. Jedynie co tu pisze to ze po roku jest nadal cudownie

związek trzeba przerwać, po iluś tam latach, żeby ludzie się dziwnie nie patrzyli

nie wchodź z tym na kafe, autorko, nie rób sobie tego

Gość swiatnapsyschodzjuz
jestem z moim mezem juz 24 lata i jestem bardzo szczesliwa.uwazam,ze jest wspanialy. kocha bardzo mnie i dzieci,troszczy sie o nas,dzieli ze mna obowiazki domowe . to tak w skrocie.moze idealow nie ma,ale moj maz jest moim idealem.lezy teraz obok mnie w lozku i niech tak jeszcze to trwa z 50 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ja swojego kocham za to ze
Zapewnia mi dostatnie życie, mam o czym tylko zamarzę. Nic nie musze robic tylko leze i pachnę.

udany związek jak najbardziej-temu nie zaprzeczam ale, entuzjazm jest inny po 7 latach (oczywiście miłość jest nadal) niż po roku - o to mi chodziło

entuzjazm jest ten sam, po prostu uczucie jest inne. Moim zdaniem - lepsze, jeżeli ludzie się kochają.

swiatnapsyschodzijuz - tylko pozazdrroscic takiej milosci po tylu latach mam nadzieje ze i u mnie przez najblizsze lata bedzie ciagle tak sama a moze lepiej ;)

Gość jfogvhh
Za nic. Nienawidze skurwialego,jebanego cwela,patologicznego menela,idioty,skurwysyna,szmaciarza,nedzy,zenady,kretyna,imbecyla,frajera,mentalnego dna.

Gość jfogvhh
Zazdroszcze wam. Moj facet pokazuje dziecku 4 letniemu zdjecia preadatorow,rozwalonych czaszek itp. Az dziecko placze.

jfogvhh - a czemu dziecko płacze? krzywda mu się dzieje? masz dziwne dziecko i dość ekscentrycznego męża, zapewne fajnego faceta;) pozdrawiam

Gość jfogvhh
A co dziwnego w tym,ze dziecko reaguje placzem na mozg ludzi z wypadkow????!!!! Pojebalo cie??? Chcesz,to sobie wez mojego faceta,to psychol. Ma niebieska karte. Jeszcze 2 dni i koniec meczarni.

Gość swiatnapsyschodzjuz
zwiazek to praca obojga partnerow,moze nie brzmi to romantycznie ,ale prawda jest taka. milosc ,przyjazn,szczescie drugiej osoby,ale rowniez swoje. wiecie ,sa rzeczy np.zupelnie dla mnie niewazne,bez ktorych moglabym zyc. wiem jednak ,ze sa wazne dla mojego meza i dlatego je robie. nie wymaga to wiele wysilku,a zapewnia harmonie w zwiazku. moj maz robi podobnie.

Gość swiatnapsyschodzjuz
jfogvhh- wspolczuje i zycze powodzenia!!!!

jfogvhh - powinno reagować stoicką postawą i opanowaniem to TEŻ jest życie. poza tym, nie napisałaś o nim nic więcej, np. na jaką osobę cierpi, to Twój facet, powinnaś coś o nim wiedzieć. Ty za to reagujesz agresją i jadem, do nieobecnego partnera, do obecnej mnie.. strach pomyśleć, że jesteś matką, mam nadzieję, że jesteś taka tylko w necie.

Gość swiatnapsyschodzjuz
whedif - ty masz dzieci?????ona o 4 latku pisze,to malutkie dziecko.

Gość swiatnapsyschodzjuz
whedif - ty wiesz co to niebieska karta???dziewczyno,czytaj ze zrozumieniem.ona ma pisac o nim w superlatywach. idz ty dziecino spac jak masz takie glupoty pisac

Gość jfogvhh
Tak reaguje tutaj,bo czuje sie bezsilna przez czas,jaki mi zostal z nim. Czy ty zdajesz sobie sprawe jakie obrazy moje dziecko widzi przez glupiego idiote ojca???? Czy ty masz pojecie o czym klepiesz ??? Facet byl prawie aresztowany,jest psychiczny.

nie wiem jaką chorobę to oznacza, ta niebieska karta. zaraz wygugluję. "ona ma pisac o nim w superlatywach" - tego za cholerę nie pojmę wiem o niej tylko, że jest trollem i rozpieprzyła temat o miłości.

Gość jfogvhh
I nie mow,ze potwory z filmow dla doroslych lub zwloki ludzkie " to tez zycie". Jaka ty bedziesz matka wobec tego?

Gość swiatnapsyschodzjuz
a ja podziwiam cie ,ze mialas sile wyrwac sie z chorego zwiazku. z calego serca zycze ci wszystkiego najlepszego. jestes silna,wierze,ze wszystko sie ulozy po twojej mysli :-)

mogłaś założyć osobny temat.:) ten miał być pozytywny