Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość muuchhhaa

Czy to może być cukrzyca???

Polecane posty

Gość muuchhhaa

Niepokoi mnie stan zdrowia brata. Pracuje trochę za granicą, trochę w kraju, prowadzi firmę, jest zabiegany. Ma 39 lat. Myślę, że ma ok 30 kg nadwagi w stosunku do swojego wzrostu. Co mnie zaniepokoiło to, że pochłania wielkie ilości jedzenia, szczególnie wieczorami, je również bardzo dużo słodyczy. Niby chodzi kilka razy w tygodniu na siłownię, ale otyłość ma - brzuszną. Naprawdę ma spory brzuch. Nie jest to brzuch piwny, bo alkoholu pije bardzo mało i rzadko ale napoi pije dużo - w szczególności słodzonych soków, coli itp., sporo też pije napoi energetyzujących. Zauważyłam także u niego zmęczenie i senność nawet w dniach kiedy wiem, że się wysypia. Niepokoi mnie to, że jak jedzie autem ale jako pasażer to szybko zasypia, przed tv również bardzo szybko zasypia - po 10 min zamykają mu się oczy. Jeśli jedzie autem za granicę to np. 12 h to wypija w ciągu jazdy kilka napoi energetyzujących. Pytałam się kiedy ostatnio robiła sobie badania okresowe ale odpowiada, że nie ma czasu i czuje się dobrze...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować