Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ktoś wie?

Rzeszów piercing

Polecane posty

Gość Ktoś wie?

Ktoś sie orientuje gdzie w rzeszowie kupię piercing na ptfe? Albo jakis inny material, nie znam sie, ale zalezy mi zeby sztyft nie byl metalowy.

Gość posmaruj czymś z kwasem
idź na forum body modifications, tutaj się raczej nie dowiesz

Gość Ktoś wie?
A, dzieki, nie chcialam zasmiecac :)

dla mnie nie zaśmiecasz, ale z doświadczenia wiem że tutaj o tym nie bardzo pogadasz :D

ale Ty mówisz o kupnie? ja kupowałam na allegro :) zależy o czym dokładnie mówisz?

Gość Agaaaaaaaaaaaaaaa
skleponline wildcat (sprawdz w google dokladny adres bo nie pamietam), majaa profesjonalne produkty wysokiej jakosci i duzy wybor

Gość Ktoś wie?
Kuleczke z metalu i sztyft z platiku. wlasnie nie chce na allegro, bo chce sobie dotknąć, przystawic :D A chodzilam po rzeszowie i mają raczej z metalowym sztyftem lub jak na plastiku to jakies kolorowe kolczyki, cyrkonie. a ja chce kulke najzwyklejsza. moze ktos prywatnie robi?

no ja bez przystawiania i dotykania i źle nie trafiłam ;) rozumiem o co Ci chodzi, a gdzie masz tego kolczyka? ja mam madonne i mam labret z bioplastu i sztyft srebrny

Gość Ktoś wie?
Nie wiem o czym mowisz:D Pod warga :)

Gość Ktoś wie?
Zreszta w studio mi zalozą, bo sama sobie nie poradze

czyli kolec taki jak ja spokojnie możesz mieć :) bo do madonny można takie jak do labreta normalnie. a dlaczego sama nie założysz? to nie jest takie trudne. chyba że dopiero co Ci się zagoiło, to wiadomo, że lepiej u kogoś, chociaż ja sama sobie zmieniałam zawsze, od poczatku

Gość Ktoś wie?
Nie wiem co to madonna i to drugie na 'l' :D pozwol ze opisze to jak dziecko w przedszkolu, ale sie nie znam :) facet ktory mi to robil, gwintowal ta kuleczka ptfe. kulka jest metalowa, od wewnatrz ma gwint, a sztyft jest gładki, gwintuje sie przez wytarcie materialu. No i sama sobie nie zakrece, bo nie mam taki szczypczykow. zreszta nieraz probowalam odkrecic kulke ze sztyftu i nie dalam rady.

to w brodzie co masz to się labret nazywa, a madonna to po boku nad ustami ;) labret to też rodzaj kolczyka. rozumiem już jak to masz zrobione, to rzeczywiście musisz iść, bo on sam Ci przycinał to. ale można też kupić takie że jest gwint, a ja np mam taki kolczyk, że jest dziurka w środku tego labretu (tego podłużnego :P ) i na to zasadzam taką kuleczkę czy tam oczko na takim małym... patyczku :P :D można 2 typy kupić kolczyków. ja bym Ci radziła raczej, żeby wziąć taki, co sama bedziesz w stanie coś z tym zrobic, bo jednak za każdym razem musieć iść to problem. a niech się nagła sytuacja zdarzy, to co zrobisz?

Gość Burza77
Zapraszam serdecznie na piercing do Studia Tatuażu Izabell w Rzeszowie! Oferujemy profesjonalne przekłucia różnych części ciała w pełni sterylnych warunkach. Przystępne ceny!

Gość gość
gdzie dokładnie jest to studio izabell? ktoś się orientuje, bo coś mi się obiło o uszy ono, chcę przekłuć język i nie trafić źle!

Gość Mozzi
na ul.grunwaldzkiej 42, w stronę dworca PKS głównego! http://www.tatuaż.rzeszow.pl/ ich stronka można zobaczyć co i jak pozdro!

Gość Mozzi
sorki bo coś mi ta stronka nie wchodzi www.tatuaż.rzeszów.pl

Witam! Zapraszam do Studia Izabell na ul. Grunwaldzkiej 19 p.201. Oferuję profesjonalny piercing, przede wszystkim stawiam na higienę, kolczyki są po sterylizacji a cała reszta jednorazowego użytku. Wykonuję podstawowe przekłucia, intymne czy też surface bary :) Jestem po 2 kursach piercingu: podstawowy jak i zaawansowany! www.tatuaż.rzeszow.pl