Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wxwc

mam ochote wyżyć się psychicznie. Jest mi źle !

Polecane posty

Gość wxwc

a więc poobgaduje swoją niedoszłą teściową Terese. Teresa zawsze była trzymana przez swoją mamusię -Irene czyli babcie Bartka pod kluczem. Teresa musiała utrzymywać wstrzemięźliwość, bo tak jej nakazała Irena. To były dopiero dzikuski .... Teresa poznała mnie i moją matkę. I dozanała szoku!!!! Moja matka wychowywała mnie zupełnie inaczej. Nigdy nie zabraniała spotykać się z moimi kolegami i spać z nimi. Irena natomiast surowo broniła tego swej córce Teresie. Teresa zazdrościła tej wolności... I przez to namówiła Bartka by poprostu "grał" na moich uczuciach po to by mnie skrzywdził. To psychologia! W młodości Irena zniszyła związek swojej córce Teresie, więc Teresa postanowiła wyżyć się psychicznie na mnie, bo Irena zrujnowała jej życie

Gość fotel
to bardzo ciekawe.ale idź już spać .jutro z teresą znów się napijesz(sobota) i wszystko wróci do normy.bay.

Gość wxwc
Cały czas Teresa przekonywała Bartka, doradzała Bartkowi : - Bartku musisz być z Hanią. - Śpij u Hani w pt i sb! - Niech Hania narobi sobie wiellllkiej nadzieji. - Może uda się nam hapnąć mieszkanie którego nie mamy. - Nie wolno Ci powiedzieć jej że masz kogoś bo wtedy nasz podstęp się nie uda. - Bartku musisz oszukiwać Hanie.