Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasażerka tramwajów

Mój szwagier jest motorniczym

Polecane posty

Gość pasażerka tramwajów

I opowiadał straszne rzeczy. Np. odradzał mi siadanie w tramwajach i autobusach bo on obserwuje że czesto siadają tam bezdomni czy żule, a tacy ludzie podobno wydzielają tyle bakterii i róznych syfów, które osiadają na fotelach że zwykli ludzie jak potem na tym siadają to się zarżają. Pół biedy jak fotele są plastikowe, ale w tych pokrytych tkanina to zanieczyszczenia utrzymują się bardzo długo Chyba trzeba mieć ze soba torby foliowe do podkładania pod tyłek :( A dlaczego MPK nic z tym nie robi? Ja płace za bilet i nie chce podróżowac w towarzystwie cuchnących żuli

uszyj sobie kombinezon foliowy taki na całe ciało lub chodź na pieszo będziesz zdrowa

Gość pasażerka tramwajów
ales wymyśliła,jak nie masz nic mądrego do powiedzenia,to sie brandzluj bananem,durna cipo

Gość WYMIOTUJE NA MPK
w ogóle pkp czy mpk to porażka ,bilety są strasznie drogie a ( dot szczególnie pkp) często jezdzisz w kiblu i to nie sama a z innymi "sardynkami" taki tłok ,albo mega zimno ,albo odwrotnie sauna , w tramwajach wgodzinach szczytu też ledwo wsiadasz taki tłok , porażka i tyle , obym tylko zdała te pieprzone nowe PJ

Gość alibabaaaaaaa
Kup sobie wojskowy kombinezon przeciwchemiczny OP-1 i w tym podróżuj. Ewentualnie, jak dasz mi pupy to moge Ci taki sprezentować