Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stołeczek

banowanie na forum wizaz dlaczego ten temat jest kasowany na kafe?

Polecane posty

witam Zbanowali mnie na wizazu bo wyraziłam własne zdanie, że nie podoba mi się iż ludzie nie odpowiadaja mi na pytanie tylko bezsensu dają odpowiedzi pewnie po to aby zareklamować swoje blogi. A cała reszta mnie przez kolejne kila stron obrażałam za tą wypowiedź. I strasznie się ze mnie wyśmiewali i obrzucali obelgami. A ja dostałam bana. Jak tak można? Kiedy zadaje pytanie tutaj o to przykre zdarzenie które mnie spotkało na wizazu aby zobaczyć czy tylko ja tak zostałam potraktowana to temat na kafe zostaje skasowany. Co jest grane????????????????

Gość a po co lazlaś na wizaz?
Nie wiesz, ze tam większe chamstwo niż na kafe?

już więcej nie pójdę na wizaz bo mnie takbezczelnie potraktowali. Dali mi bana bo w kulturalny sposób zwróciłam komuś uwagę i jeszcze mnie zwyzywali w okrutny sposób. Co to ma być???? a moje wypowiedzi na ten temat tutaj na kafe prowadzą do kasowania całych wątków"??????????????????????

wkurzyłam się że tak zostałam potraktowana na wizazu. Ban za nic!!!!!!!!! to już nie wolno w kulturalny spsób wyrazić swoojej opinii??????? jak tak można???? jestem wkur......jeśli ktoś wyrazi własne zdanie ma byc banowany??????? w kole wzajemnej adoracji trzeba tylko przytakiwać im bo inaczej ban!!!!!!!!!!

na wizazu są równi i równiejsi jedni mogą mnie obrzucać błotem i ich nie banują a mnie zbanowali za nic gdzie tu sprawiedliwość.

Gość dffgfghj
wszedzie tak jest, na allegro tez. od lat zglaszam kolesia co zaklada aukcje niezgodne z regulaminem i nic mu nie robią nie banują. a jak ja kilka lat temu tylko RAZ zalozylam podobną aukcje to zaraz bylo ostrzezenie... a jemu nic nie robia, chyba ma tam jakies znajomosci na allegro?

no po prostu jestem wkurzona na zachowanie ,oeratoów wizazu za wlepianie bana za nic....

mnie też zbanowali za byle co, do dupy jest te forum... Kafe lepsze :D

Gość hgrtghjuty
podaj link do tematu gdzie Cie zbanowali, ocenimy jak bylo obiektywnie :)

nie mam zamiaru tego badziewnego forum reklamować!!!! więc nie mam zamiaru dawac linka bo nie o to mi chodzi aby wiecej osób na niego wchodziło a wręcz przeciwnie aby ludzie nie dali sie wmanewrować w te ich koła wzajemnej adoracji bo inni którzy myślą i maja odwage wyrażac swoje zdanie są wywalani.

chciałam się tylko podzielić z wami przykrością jaka mnie spotkała żeby nie było że kogoś obrażam w sensie że forum ale nie polecam tego forum bo mnie spotkała niesprawiedliwośc z ich strony i myślała, że jest was więcej którzy mogliby się podzielić ze mna takimi doświadczeniami. No chyba że tylko mnie to spotkało....

myślałam o wizazu:) żadna z was nie zostałam tak okropnie potraktowana przez forum wizaz??

po prostu tam nie wchodz jeśli nie jestes pustą lalunią bo tam są takie dziewuchy które lubią wyzywać innch a potem donoszą i jestes zbanowana.

Gość fhdgfhgr6
jakby cię zbanowali za nic, to mogłabyś podać link, a tak to jest tylko bajeczka bez pokrycia. ja nie widziałam nigdy, zeby ktoś został zbanowany "za nic", a kiedys wysiadywałam na wizazu

fhdgfhgr6 Ja czytałam wypowiedzi niektórych dziewczyn które zostały bana bo inne wizazanki z duzą liczba wypowiedzi na kocie doniosły na nie bo cos im się nie podobało wiec mysle że to nie jest opowieść wyssana z palca z resztą poczytaj wą tki na kafe o wizazu to się przerazisz bo wizaz to zarozumiałe forum

z resztą sama chciałam taki wątek załozyć kiedyś całkiem niedawno i jak zobaczyłam ile takich wątków jest tu na kafe to szok i prawie wszytkie z negatywnymi wypowiedziami o wizazu

Gość fhdgfhgr6
co ma mnie niby przerazić? opowieści jakichs półgłówków, że przeżyły traumę, bo ktoś je odesłał do wyszukiwarki albo zamknał temat, bo już taki istnieje i tam można zadawać pytania? czy może żale ludzi, którzy lubią pisać prowokacje i bezinteresownie obrażać ludzi, bo tam nie mogli hasać jak tutaj na tym ścieku/forum?

ziomano z bojano Masz rację wizaz to bagno jak w nie wdepniesz to musisz pisać wszytko po ich myśli bo inaczej ban. Konfidentki tam są i jak się nie spodon=basz to papapapa

Gość Śmietanka w proszku
Na szczęście się tam nie logowałam :D Bo też trochę bez sensu, wkurzają mnie strony, które od razu krzyczą zaloguj się zaloguj! Ale przeglądałam wątki i typowo kółko wzajemnej adoracji :D Plus całkowite nie pisanie na temat. Jednak na kafeterię rzadziej zaglądam od kiedy jakaś "inteligenta" łaziła za mną i kilka razy pod rząd mi skasowała temat (zwyczajny, bez wulgaryzmów i wyzwisk). Rzadziej zaglądam i już nie zakładam tematów, bo ja się naprodokuję, a jakieś złośliwe babsko mi skasuje. Niestety oduzależniając się od kafeterii zaczynam się uzależniać od facebooka i kółko się kręci ;) Aha minus kafeterii to jeszcze strasznie natrętne nachalne reklamy przez które też zdarzyło mi się uciec stąd. Wizaż chyba aż nie jest tak natrętny z tymi reklamami. A tu nie jest zbyt inteligentie, skoro normalne tematy złośliwie kasują, a obseniczne i wyzwiska w postach są tu tolerowane. Dlatego wchodzę tu o wiele rzadziej niż kiedyś.

Gość Dumna była tak zwana wizaznka
Byłam użytkowniczką tego forum, ale zauważyłam, że "wizażanki" tam wpadają z furię jak ktoś komuś dobrze doradza. One same wkręcają przeważnie, co zrobić z włosami a dziewczyny słuchają ich i wracają z płaczem tam pytać dalej o porady. Czyż to nie jest straszne? Dlaczego tak się dzieje? Podobnie dzieje się, kiedy chcesz zapytać o coś na czym ci zależy, by otrzymać odpowiedź w miarę szybko a temat był u nich wałkowany w tysiącach postach, które są w archiwum i jedyne co otrzymujesz to link do tych postów. Biedna pytająca MUSI przebrnąć przez stos wiadomości (niekiedy zajmuje to kilka dni), aby znaleźć odpowiedź na swoje pytanie. Dlaczego? Ponieważ takie osoby zakładające nowe posty z pytaniami są leniami wg owych "wizażanek"!!! TAK, dokładnie tak jest, nawet jest to napisane w regulaminie. Wielkie "wizażanki" królowe nie odpowiadają na omawiane już tematy i pytania. A jak już są odpowiedzi to są to ZŁE rady! Po co to? Aby tylko "wizażanki" hrabiściny miały ładne włosy a wchodzące na ich forum traktowały je jako "święte źródło wiedzy" zaś one same traktują nowych użytkowników jako głupie, naiwne dziewuchy, którym dobra porada nie zostanie udzielona, DOPÓKI nie udowodni się, że przeczytało się wszystkie, ale to dosłownie wszystkie wątki na forum! W dodatku, tylko "grono" na tym forum otrzymuje odpowiedzi. Jeśli jesteś początkująca tam, nie licz na odpowiedź, JESTEŚ JAK POWIETRZE. Jesteś, ale cię nie widać. I to tyle. Tak samo jest z KWC i ich opiniami. Najgorsze produkty mają średnie powyżej 4 a najlepsze poniżej. CO za miejsce! Ostatnio zostałam tam zbanowana, bo tego chciałam. Nie chciałam być już częścią tego zakłamanego, okropnego, wrednego, badziewnego miejsca! Teraz myślę nad założeniem własnego forum o włosach, gdzie każdy będzie mógł dowolnie zakładać nowy post jeśli poszukuje odpowiedzi na swoje pytanie bez obawy, że zaraz ktoś im każe czytać całe forum i że ich pytanie zostanie usunięte.

Gość gość
melduję się

Gość medinet
Przynajmniej wiesz za co dostałaś bana. Ja tylko mogę przypuszczać, że dostałam za to, że w wątku dot. polecenia dobrego fryzjera zostawiłam 2 wiaodomości w dużym odstępie czasowym z pozytywną opinią. Widocznie ktoś nie polubił mojego typu. Co za chore su.cze... ;-)

Gość greysblack
Zbanowali mnie za SPAM :P ciekawe, bo nie wrzuciłam ani jednej reklamy, bloga nie posiadam więc też linka nie podałam. Szczerze? ktoś mnie nie lubi. Miałam tam 2 albo 3 konta bo lubię uczestniczyć w konkursach a tam zawsze ich pełno, ale już wszystkie mam zablokowane. Poddałam się. Adresy e-mail mi się skończyły :P Pozdrawiam idiotę który te bany nakłada, zwłaszcza że są dożywotnie

Gość serio -_-

laski które się tam wypowiadają są FATALNE. tak naprawdę połowa z nich ma depresję albo totalnie do dupy życie, tylko czekają na to aż ktoś wsadzi kij w mrowisko (czyli wyrazi swoje zdanie na dany temat) a wteeeedy klękajcie narody :D najgorsze jest to ze szydzą nawzajem z uzytkowniczek. jesli ktos ma problem to lepiej pogadac z rodzicami albo znajomymi a nie pytac sie tych wiedźm o porady, wyjdziesz z wiekszym płaczem niz przyszłaś ... seriolaski które się tam wypowiadają są FATALNE. tak naprawdę połowa z nich ma depresję albo totalnie do dupy życie, tylko czekają na to aż ktoś wsadzi kij w mrowisko (czyli wyrazi swoje zdanie na dany temat) a wteeeedy klękajcie narody :D najgorsze jest to ze szydzą nawzajem z uzytkowniczek. jesli ktos ma problem to lepiej pogadac z rodzicami albo znajomymi a nie pytac sie tych wiedźm o porady, wyjdziesz z wiekszym płaczem niz przyszłaś ... serio

Gość hehe

Ja dostałam dziś bana stałego bo w PRYWATNEJ wiadomosci (nie na forum publicznym) poradziłam jej by przyjrzała się jak jej lekarka lub lekarz wykonuje zabieg bo pisala ze jej nie pomaga ja wiem, ze jest skuteczny bo miałam go ja, moja rodzina i znajomi i wazne jest jak ktos go wykonuje i jakiego sprzetu uzywa. Nie podałam nazwy kliniki. Nic w tym stylu. I dostałam bana. Smiech na sali. Zenujące forum. I czytają prywatne wiadomosci.