Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wesoła optymistkaaaaaaaaaaaaaa

Na dobry huomor, zalety bycia pravikiem/dziewitzą

Polecane posty

Gość wesoła optymistkaaaaaaaaaaaaaa

Nie narzekajcie, jest dobrze! 1.nie złapiecie żadnego wirusa powodującego raka szyjki macicy (dzievitze nie chorują na to o ile nie jest genetyczne, ale b. rzadko), HIVa , syfilisu, kłykcin kończystych, rzęsistka itp 2.nie zajdziecie w niechcianą ciążę 3.nie musicie się spowiadać z tego typu grzechów, macie czyste sumienie 4.nie jesteście narażeni na kompromitacje typu utknięcie (...) w środku, tak że trzeba wzywać pogotowie, pierdnięcia w trakcie, przyłapanie przez kogoś 5.nikt was nie wykorzysta jak szmatę 6.nie ma stresu że nie wyszło, ze już nie można, porównywania ze znajomymi że ktoś częsciej czy dłużej 7.nie uzależniacie się, już bym wolała fajki czy nawet trawę, bo nie są one człowiekiem Ja jestem zadowolona, kto coś doda jeszcze?

Gość babsje
mozna wiecej czasu poswiecic swoim pasjom czy skupic sie na pracy nie trzeba czesto chodzic do ginekologa czy kupowac tabletek, prezerwatyw

Gość Dziewitza Magdalena
nie musicie golić łoniaków ani maskować pryszczów na dupie

Gość dokadnie, mozna te zabiegi
zastapic i kase zamiast na nie wydac na pielegnacje twarzy czy wlosow

"nie musicie golić łoniaków ani maskować pryszczów na dupie" ­ Nie trzeba też robić lewatywy :classic_cool:🖐️

Gość guciiiiiaaa
nie ma dobrych stron byci starym prawikiem czy dziewicą. niby jakie? seks to zdrowie.. istnieja zabezpieczenia a syfem itd mozna nawet na basenie czy publicznej toalecie sie zarazic. jeden zdrowy sprawdzony partner i zycie od razu piekniejsze. bez sciemy ale sex daje duzo przyjemnosci, ciepła drugiej osoby i spala kalorie. oczyiwscie nie z byle kim..

Gość guciiiiiaaa
no moze nie sensem ale na pewno polaczony z uczuciem daje duzo pozytywnych emocji i wrazen, zycie jest bogatsze i fajniejsze. stres mozna rozladowac i frustracje sie nie nawarstwiaja. to ze kilka razy w tyg czy miesiacu uprawia sie sex to nie znaczy ze trzeba od razu rezygnowac z zycia , z pasji itd. kto to wymyslil??? ja sama jestem teraz i mi strasznie brakuje tego. tez dlugo bylam dziewicą ale wystarczyl raz, żeby sie obudzic na ta sferę zycia. i zalowalam ze wczesniej nie zaczelam. takze glupie baby wezcie sie do roboty i chlopa se szukajcie haha a nie pocieszacie sie nie ma nic zlego w byciu dziewicą ale nie ma tez nic zlego w seksie ze stalym partnerem :)

"istnieja zabezpieczenia " Ale żadne nie jest pewne 🖐️ Więc jeśli ktoś nie jest gotowy na dziecko (i nie akceptuje aborcji), to przyjemność może mieć tylko przez chwilę, na dodatek nie będzie ona opłacalna 🖐️

Gość wolność od sexu!!!!
woooooooooooolność!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!podstawowa potrzeba człowieka!!! do tego poczucie bezpieczeństwa i małe prawdopodobieństwo bycia wykorzystanym

Gość odseparowanie się od
zwierzęcych skłonności, wyższy , bardziej duchowy wymiar społeczeństwa.fakt że jeść i srać każdy musi, ale są rzeczy które się wybiera, do tego dochodzi alkohol, papierosy oraz dragi

Gość na piszę to
może wszystko prawdą jest wesoła optynistko to o czym piszesz...ale wolałabym nick smutna realistka :)

Gość dobry pasterz
Najlepiej posuwać jak najmłodszych to nie ma tych wszystkich chorób a z wyrzutami sumienia sie jakoś poradzi.

Gość grzmocik
pedofilia była jest i będzie, jak powiada pasterz kościoła.

Gość prawie dziewica
(nick prawdziwy - tutaj akurat prawie robi duża różnicę) jak napisała jakaś dziewczyna powyżej jeżeli seks jest z połączony z uczuciem to takiej bliskości brakuje jak powietrza

Gość natka1358
Można skupić się na wszystkim dookoła :) http://Stylowi.pl - Dziel się swoim światem i stylem!

Gość dobry pasterz
właśnie, przestańcie sie skupiać na głupotach opowiadanych przez pewnego biskupa!

Gość a ja nie jestemm
i nie mam żadnej choroby wenerycznej, nie zaszłam w niechcianą ciąże, nic mi nie utknęło (o co chodzi???), nie mam gazów, w zyciu nikt mnie nie wykorzystał, jakie porównania, co ty masz za znajomych że się porównujecie? nie jestem uzależniona ani od człowieka ani od fajek czy trawy. Ty jesteś z jakiegoś patologicznego środowiska że się u was takie rzeczy dzieją.

Gość pewnie o to chodzi
ze facet utknie w babce i musza zrobic zastrzyk na pogotowiu zeby miesnie sie rozkurczyly i uwolnily ptaka.podobno zdarza sie to dosc czesto, ale sie o tym nie mowi tak czesto