Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przyszła mama jesień 2013

Czy ktoś ma wózek GRACO SYMBIO?

Polecane posty

Mam ochote na ten wózek ,narazie się rozglądam aby upolowac jakaś okazje.....przeglądam i przeglądam ale są strasznie drogie to patrze używane w super stanie na allegro kosztuje używany 1500-1600. Nowy 2600-2900.Patrzę taki z fotelikiem Moje warunki: Dziecko urodze jesienią, 1 piętro-bede musiała znosic, Mieszkam w bloku, mam chodniki, mało terenów "dróżek polnych" Opłaca sie? Czy coś tańszego.

Gość kinia dobra rada
nie wiem jak jest z symbio ale wlasnie kupilam spacerowke graco evo. Przy zakupie wozka nie popelnij mojego bledu i nie przygladaj sie za bardzo gondoli tylko spacerowce,bo to z niej bedziesz dluzej korzystac i to ona musi spelniac wszysie oczekiwania.Nie wiem jak jest z gondola w evo ale spacerowka jest super a wczesniej mialam tutka grandera,odradzam.

Zastanawiam się nad dołem-bo kosz jest bardzo mały, i chyba trudno coś tam włożyć. Hmmm mam nadzieje że mi ktoś odpisze, ja uciekam narazie, potem zajrze.

Gość Mama rtyfghvmb
Up

Gość madera
Wózek bardzo mi się podoba. zastanawiam się tylko czy wada nie jest nieregulowany podnóżek. Chodzi mi o pozycję gdy dziecko śpi... nóżki ma wtedy w górze.

Gość gość
ja mam Symbio juz od blisko roku i spisuje sie ekstra jak na wózek:) to mój drugi wózek i w porównaniu z poprzednikiem niebo:) leciutki, dobrze się prowadzi po kazdej powierzchni i o każdej porze roku a do tego fajna przekładana rączka umozliwiająca mi zmianę kierunku jazdy wózka. Moge go śmiało polecić bo jest fajniutki a do tego na pewno nowoczesny i bezpieczny, żadna mama i dzidzia się nie powstydzi takiego pojazdu:)

Gość ame ba ba
Dziewczyny drogie a jak wam się w tym wózku spisuje ta przekładana rączka?

Gość bababowykról
Sama też mam Symbio od paru miesięcy powiem szczerze kupiliśmy spacerówkę specjalnie na wyjazd na wakacje i ta przekładana rączka spisywała się super jak na plaży wiatr wiał silny a z nim jak waidomo piasek wlatywał nam niemiłosiernie do wózka przekładałam rączkę i mała była bezpieczna. Powiem szczerze opcja super choć nie byłam do niej przekonana

ja mam graco symbio, ogólnie świetny wózek, ale rzeczywiście ma mały kosz, więc zakupów tam nie włożysz... i amortyzacjach po "wertepach" jest słaba... zależy gdzie będzie się wózkiem podróżować. Obecnie spacerówką się już wozimy ;)

Gość gość
Akurat tak się składa że posiadam Symbio Graco i serdecznie polecam. Nie będziesz żałowała swojego wyboru nawet zimą bo spisuje się super

Gość wózek tragedia
ma gowno a nie amortyzacje. i jest ciezki. nie sugeruj sie waga podana w necie i zdjeciem, tylko idz do sklepu i go podbij, to szybko ci mina zrzednie. no i go popchaj. niemowle na poslich ulicach moze byc w szoku od wstrzasow lezac w tym wozku. tragedia!!!

Gość gość
czyżby poprzednik tak oceniał wózek bo sam nim jeździł? nie rozumiem takich osób co komentują produkty jakby sami ich używali. Ja akurat do Symbio Graco nie mam zastrzeżeń , mam wersję spacerową i jestem zadowolona

Gość gość
Jak dla mnie to jedno wielkie gówno!!!! Małe kółka, kosz na zakupy i tak jak poprzedniczka mówiła w zasadzie brak amortyzatorów

Gość marlenika
Jak już tak bardzo chcesz skrytykować Symbio to daj jakieś konkretne argumenty a nie rzucaj błotem , od razu widać że krytykujesz bezsensownie a to co piszesz wyssane z palca , a jakie słownictwo.... pozazdrościć .... totalny brak kultury poza tym jaka ściema że piszą dwie różne osoby.... zmień chociaz styl wypowiedzi i słownictwo a nie sam nick jak już chcesz tak ściemniać ...

Gość gość
Za dwa miesiace rodze! Upatrzylismy dsobie wlasnie ten wozek, tylko czy tak wysoka cena jest warta tego pojazdu?