Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama obecna i przyszla.

Mamy malych dzieci- czy planujecie juz 2 dziecko??

Polecane posty

Gość mama obecna i przyszla.

Corka ma 9 miesiecy, zaczynamy z mezem starania o 2 pocieche. Zawsze chcielismy miec dzieci z mala roznica wieku. Pytam z ciekawosci, jak to jest u was?

Gość Justa121984
Mój synek kończy jutro pół roku, też staramy się o kolejnego dzidziusia

Gość coskkawerka
moje pierwsze jest w drodze, ale z mężem zanim jeszcze zostało poczęte wiedzieliśmy że najwieksza różnica jaką chcemy miedzy dziecmi to do 3, maks 4 lat :)

Gość babajamana
moja mala za poltora tyg konczy rok... i chyba jestem w ciazy:) a jesli nie jestem to znow bedziemy probowac:) jak dla mnie mala roznica pomiedzy dziecmi jest najodpowiedniejsza:)

Gość Patrisss
Mój synek ma 18msc. Teraz jestem w ciąży i mam termin na maj :) Ma być dziewczynka.

Gość a za chwile bedziecie pisac
ze macie depresje!!! Tylko gary, pieluchy itp... jedno male a tu juz drugie? To starsze bedzie pokrzywdzone, bo nadale bedzie potrzebowalo uwagi w 100% a ty juz bedziesz musiala dzielic ja na dwoje. Taka prawda. Bo jak tamten bedzie chial sie przytulic albo pobawic to co zrobiasz z malym? A juz nie wspomnie o bucie 2lTKA.

Gość masz zero szacunku, dziewucho
Nie, nie planuje drugiego dziecka. Zwlaszcza, ze w grudniu stracilam prace -do tej pory szukam i nic. Zreszta za rok skoncze 30 lat, a obiecalam sobie, ze jesli juz dziecko, to do 30-stki.

Gość masz zero szacunku, dziewucho
Bez przesady, sama chcialam dzieci z roznica wieku maks. 2 lata. Na chceniu sie skonczylo poki co :P Moje dziecko ma juz 5 lat, wiec teoretycznie, gdybym teraz zaszla, to by bylo prawie 6 lat roznicy. a to juz, jak dla mnie, za duzo.

Gość zapraszamy na fajny topik
bnvc

moja córka we wrzesniu bedzie miala 2 latka i we wrzesniu bedzie miala rodzeństwo:)

Gość gość
up