Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka892

Czy zostanę mamą ?!?!?! :)

Polecane posty

Gość Majka892

Cześć dziewczyny :) jestem trochę podekscytowana :D Niby nie staraliśmy się o dzidziusia ale jak już faktycznie jednak będzie to będę najszczęśliwszą kobietą ! :) Okres miałam dostać 20 lutego, od tamtego dnia do wczoraj miałam takie skurcze macicy i pobolewanie jajników ale bez krwawienia.Oczywiście do tego dochodzi ból piersi od paru dni tak jak zawsze przed miesiączką. Dzisiaj już nie mam tych skurczów mam tylko lekki ból podbrzusza jak na miesiączkę a nawet nie bo jest bardzo delikatny do tego zmierzyłam temperaturę ciała i mam 37,2. Wiem, ze najlepszy sposób to test ciążowy jednak teraz nie mam jak go zrobić :( dopiero jutro pobiegnę do apteki. Ginekolog no to też będę musiała czekać z tydzień na wizytę :( Czy to może być ciąża ?:) czy za mało objawów :(

tak na prawde to nie sa zadne objawy typowo ciazowe bo przeciez sa one takie same jak przed okresem. mozesz byc w ciazy ale rownie dobrze moze byc to przed okresem. temperatura ciala nic nie mowi jezeli nie miezylas jej caly cykl.

Gość Majka892
:( no nic, jutro zrobię ten test. Jak wyjdzie negatywny to trzeba będzie się starać :)