Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inżynier serwisowy bann

Może życzenia z okazji dnia kobiet

Polecane posty

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=r2qlrfHT6b0&NR=1 Takie właśnie jesteście. zrokiem szukam Cię - nie widzę! (Ryj maciory przesłania mi świat) Kim tłusta krowa przede mną? (Czy Aldonę skrywa ten schab?) Pół roku temu mogłem objąć w pasie Ciebie bez problem! OOO! Boże mój miły nie pozwól mi prze trzeźwieć! Zaufałem Ci a w zamian Przyjebałaś mi w pysk czymś bardzo ciężkim Przysięgałaś, obiecałaś, oszukałaś i zdradziłaś! Zobacz dziwko co narobiłaś Się roztyłaś, oszpeciłaś! Zakochałem się w aniele Teraz mieszkam z świnią w chlewie! Buty zdejmuję, gramolę się na tapczan! (Ty już wiesz na co mam chęć) Dla tego szczelne owijasz się pierzyną! (Znowu głowa boli Cię) Jeszcze rok temu dawałaś mi się codziennie bez problemu! OOO! A teraz ręka matką, żoną i kochano...kochanką! Zaufałem Ci a w zamian Przyjebałaś mi w pysk czymś bardzo ciężkim Przysięgałaś, obiecałaś, oszukałaś i zdradziłaś! Zobacz dziwko co narobiłaś Życie chłopu obrzydziłaś! Zakochałem się w kociaku Teraz kłoda jak w tartaku! Wypłatę wziąłem i tyle ją widziałem! (W portfelu echo odpowiada mi) Na forsę żarta, jak stonka na łęcinę! (Nawet oprysk nie pomaga) Jeszcze rok temu dwa czterysta starczało Ci bez problemu! OOO! A teraz na dwa pięćset patrzysz jakbyś zobaczyła...gówno...! Zaufałem Ci a w zamian Przyjebałaś mi w pysk czymś bardzo ciężkim Przysięgałaś, obiecałaś, oszukałaś i zdradziłaś! Przelicz dziwko ile wydajesz Choć do roboty się nie nadajesz! Jezu wybacz mi, że zbiłem Lecz tej suki nie zdzierżyłem!

ale dziś jestem żarty na kobiety !!!! I nawet żaden prawik się ze mną nie zgodził? Przelicz dziwko ile wydajesz Choć do roboty się nie nadajesz! Jezu wybacz mi, że zbiłem Lecz tej suki nie zdzierżyłem!

Gość orzeszku
jedno zdanie : lecz się a w trakcie leczenia słownik do ręki przyda się :classic_cool:

Wiem że się powinienem leczyć ale mam już dość kobiet. Jesteście wredne. Obmawiacie jedna drugą. Myślicie egoistycznie i tylko o kasie. I tak naprawdę jesteście wstanie zabić by pewne rzeczy osiaganac

Swoją drogą ciekawe co ludzie tutaj o mnie sądza. Musze kiedyś taki temat zalozyc.

Czemu w moich tematach nikt nigdy sie nie wypowiada?

Gość czym to się różni?
gdzie te szmaty gdzie te kurwy

I to jest właśnie kafeteria. Jak się krytykuje facetów jest ok. A jak coś się powie na kobietę. To albo 0 odpowiedzi. Albo wszystkie razem się kumulują przeciwko facetowi.

cały dzień. I zadna mała kurewka na tym forum nie odpisała.

i gdzie teraz te prawiki wyzywające kobiety od worków na sperme!!! Nikt mi nie potowarzyszy? Jak nigdy po nich nie jechałęm a teraz chętnych nie ma