Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka zabawa ?

siedzę w domu, w co mogę pograć, zabawić się z 6-letkiem?

Polecane posty

Gość jaka zabawa ?

mamy kilka gier planszowych, które zaczynają się nudzić, ile można bawić się w chowanego, samochodami za to ja nie przepadam się bawić, macie jakieś pomysły na ciekawe zabawy ?

Ja lubie w statki :D prosta gra, możesz sobie zerkać w tv i nie namęczysz sie :p Jak masz większe ambicje mozecie piec ciastka :0 a jeśli chodzi o gry to w karty np w wojnę nawet małe dziecko nauczy sie grać.

Gość jaka zabawa ?
w statki też graliśmy, zapomniałam o tym ale faktycznie jeszcze w karty w wojnę możemy zagrać, dzięki!

jeszcze mozecie grać w zgadywanki :) np w osoby z rodziny którą masz na myśli tak żeby zadawać pytania na które odpowiada sie tylko tak albo nie...aż do zgadnięcia o kogo chodzi ;)

Gość awokado_słodkie
dziewczyny w statki????? jestem w szoku że taki szkrab dałby radę? ale ok moze ja spróbuję my jesteś na etapie "kości "albo rzucamy kostką wygrywa ten kto ma więcej punktów....albo tak parzyste ty wydajesz rozkaż np. pobiegnij do kuchni i z powrotem nieparzyste zadają tobie jakieś zadanie zaśpiewaj zatańcz....Prosimy o inne pomysły nadal zima w pełni ;-(

Mój jest o rok starszy.Potrafi sam się bawić,jednak czasami jestem jego kompanem do zabaw :D gry planszowe gramy w karty (wersja dla dzieci) piłkarzyki puzzle robimy "arcydzieła" z masy solnej.Robota na dłużej .Jednego dnia lepisz i suszysz,a następnego malujesz :D Wspólne pieczenie - babeczki,ciasteczka układamy rożne budowle z lego. czasami gry komputerowe

Jeśli dziecko zna litery i cyfry to bez problemu zagrasz z 6- latkiem w statki ;) Mój coraz bardziej opanowuje czytanie i pisanie wiec gramy ala "państwa-miasta" . Oczywiście nie piszemy miast,państw czy rzek :D Ale np.kolor, owoc,warzywo,rzecz ;)

Jaki szkrab? :o przecież przecietny 6-latek zna juz litery i cyfry...no chyba że jakiś wybitnie niekumaty, albo nie chodzący do przedszkola i trzymany przez rodziców w niewiedzy "żeby nie tracił dzieciństwa" :p

Gość jaka zabawa ?
jak się robi "arcydzieła z masy solnej"?

Gość ula której ukradli nick
a dajcie jakieś gry zabawy z 12 latkiem ( chłopiec) , komp odpada , syn siedzi w domu ze złamaną nogą i nuda