Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Idiotka slodka.-

Byłam na psychoterapi grupowej

Polecane posty

Gość Idiotka slodka.-

Najpierw pani psychiatra kwalifikowała mnie na tzw. grupe i pytała która godzina albo czym się rózni widelec od noża. Potem były zajęcia grupowe , siedziało w pokoju z 15 osób w kręgu i prowadzący wąsaty pan kazał mi cos powiedzieć o sobie. Jak mówiłam to jakiś chłopak z grupy o wygldądzie debila nagle krzyknął "Ruchasz się czy trzeba ci stawiac browara?". A jakaś dziewczyna na to rykneła śmiechem. Ja się rozpłakalam i uciekłam stamtąd. potem do mnie dzwonili z tego ośrodka bym wróciła bo rózni ludzie się zdarzaja na terapi, a poza tym początki zawsze są trudne. I co ja mam zrobic? Dodam że od niektórych osób w kręgu strasznie śmierdziało, potem , papierochami i tzw. wydzielinami intymnymi :(

Gość Idiotka slodka.-
Bo mnie ludzie wkurwiają :( Szczególnie podszywy na kafe :(

Gość WIESZ POWIEM TAK
tak jest na terapii psychologicznej że są tam osoby z różnymi schorzeniami , zaburzeniami psychicznymi / psychiatrycznymi niektórzy się nie myją a inni mają zaburzenia różne odżywiania, sexualne itp.... Niby terapia grupowa ma pomóc , ale czasem to wrecz szkodzi , gdy przebywasz z takimi ludźmi .... nie możesz leczyć sie w inny sposób i czemu trafiłaś na tą terapię ?

Gość Tharia
poszukaj sobie jakieś hobby np. spacer, zwiedzanie miasta, czytanie, pielęgnację kwiatków/// bo przy takich czubkach , całkiem zgłupiejesz.. no własnie, z czym masz problem?

Gość Idiotka slodka.-
Ale mi mówili że tam sa osoby z łagodna depresja, a ja widze że ci ludzie mają poważne odchyły :( A co by było jak ten typek by mnie zgwałcił? Wąsaty by pewnie patrzył, a potem zapytal co czułam

Gość ujik
co to są wydzieliny intymne? i jak to pachnie? pewmnie brudne pizdy tam były :O nie przejmuj sie..dziwie sie,że tacy idioci w grupie ci sie trafili... a ten psychiatra to powinien zgolić wąsa

Gość Idiotka slodka.-
wkurzaja mnie stare baby co w sklepie gadają godzine a moze jeszcze to amoze jeszcze tamto, a czlowiek musi czekac Albo w autobusie - wlezie taka z torbami i szturcha ludzi aby jej ustapili miejsca. A nie pomyśli ze kogos też bola nogi

Gość Idiotka slodka.-
smród

Gość chyba to jakieś
durne prowo ??? coś chyba dziecko zmyśla bo ma ferie ... spadać gimgówna