Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek L. niech ktoś doradzi

Ja do niej piszę że jak tak wolno odpisujesz i nie piszesz to ja idę a ona na to

Polecane posty

,,jak chcesz ,, i wgla ja do niej pierwszy piszę zawszę i pytam o jej rodzinę co dziś robiła i wgl a ona zazwyczaj odpisuję tylko na to a o mnie nie pyta za bardzo...........a i jak pytam czy myślała o mnie i czy dobrze się jej ze mną piszę to gada że tak........wgl jak ja mam to rozumieć bo już straciłem głowę ;/;/;/;/;/

Gość kolejne prowo
moze i dobrze jej sie z toba gada jak z kumplem ale na nic wiecej nie licz, ona jest poprostu mila ;)

ale ona powiedział że chciała by spróbować ze mną być........momentami jej nie rozumiem....może taki młody wiek i sama nie wie czego chce...

Gość Tomek Kierowca
Powiem jedno - jak za dużo młodsza zle i jak starsza też nie za dobrze ..

Gość pati;;;
co to za czasy, że kontakt z drugim człowiekiem oparty jest niemal wyłącznie na pisaniu smsów - jedno na drugie się focha, bo albo za mało pisze, albo z duzym opóźnieniem - nie lepiej się spotkac i pogadac niż godzinami klepac w klawiaturke???dlatego wlasnie ludzie nie potrafia dzisiaj ze soba rozmawiac bo najprościej jest pisac...

chcę się spotkać tylko że jej tak jakby nie spieszy sie za bardzo mimo że ja nalegam ;/

powiem ci jak to u mnie wygląda- można powiedzieć, że jestem tak jak twoja dziewczyna - pewien chłopak nalega na spotkania, pisze, dzwoni a niestety moja reakcja nie jest taka jaką on by chciał...dlatego, że nie jestem nim zainteresowana poza tym miał swoją szansę dwa razy i jej nie wykorzystał a teraz nagle zabiega i zabiega, powiem ci szczerze...ona nie jest tobą zainteresowana po prostu...

Gość jejku jej
ja też bym nie odpisywała komuś kto pisze w tak niezrozumiały sposób... Może jak celniej będziesz formułował treść to ci odpisze. Bez skrótów i z przecinkami (sama o tym często zapominam, ale Ty pod tym względem bijesz mnie na głowę).

ja tez tak postepowałam..ja tak samo pisała tak jak opisujesz tutaj swoja sytuację..ja tak pisalam rob jak chcesz,jak chcesz bo mnie juz denerwowało jak facet do mnie pisze ze spotkajmy sie albo jak mu pisałam ze jestem zajeta a to ze teraz nie mam czasu a to ze mam inne plany albo blo tak ze kasa mi sie konczyła na koncie i ja mu pisze ze bede konczyc bo nie mam nic na koncie a on: ha ha dobra sciema...i tez były rozne teksty a o widze ze nie chcesz ze mna sie spotykac a to widze ze nie chcesz i takie tam pisał..a potem on juz zaczał sam tak sie zachowywac podobnie jak ja...

i autorze powiem ci ze skoro ona tak pisze do ciebie to mozna tak powiedzec przez te esy : a wez odczep sie ode mnie! widac ze nie jest toba zainteresowana i nie chce zebys pisał do niej

Gość tkmjgtwthwj
Odpuść sobie chłopczyku,nie widzisz,że ona cię olew;)

jak by olewała to by nie dala nr tel i nie mówiła chyba osobistych rzeczy o swej rodzinie itp

az dziwne...no ale tak na to wyglada ze cie olewa tak jak poprzednio...a tak poza tym zalezy ci na niej??

tak zależy.......odkąd z nią piszę nie pisze z innymi kobietami bo na niej się koncentruję

Gość thmjtjhpnj
Aleś ty głupi i naiwny jak dziecko. Wielkie rzeczy,numer ci dała,gdyby stacjonarny,to by było już coś. Komórkowy,to i ja ci moge dać:D

jesli ci na niej zależy to nie poddawaj sie..bo jak tak samo miałam...az facet zakochał sie we mnie i ja tez w nim sie zakochałam..po jakims czasie jej przejdzie..a tak po za tym jesli moge wiedziec ile czasu juz sie znacie?

ja juz nie wiem.......

a miesiąc już ponad piszemy z sobą .....

Gość HFHkaka
Nie lciz na wiecej, tez tak mialem;/ Jak dziewczyna jest zainteresowana to inaczej bedzie sie zachowywala

miesiac...to troche mało..jak tak do niej piszesz to moze odniesc wrazenie ze jestes dziwny bo nalegasz ja na spotkania czy co i moze sie przestraszyc..zreszta zrobisz jak zechcesz...to twoja decyzja

ale jak to powiedziała jedna osoba wyrzej.............. nie lepiej się spotkać i pogadać niż godzinami klepać w klawiaturę ???dlatego wlaśnie ludzie nie potrafią dzisiaj ze sobą rozmawiać bo najprościej jest pisać...

wiem że jej też zależy

Gość Tyskie ponad wszystkie
przez głupie pisanie na gg czy sms-y czy też rozmowę przez tel nie da się tak naprawdę poznać drugiej osoby . Jak byś ją znał z tydzień to rozumiem ale ponad miesiąc to jak najszybciej postaraj się z nią umówić i zobaczy wtedy co , jak i wgl a nie ...

Gość mysle ze moglo byc tak
ze ona na poczatku byla Toba zainteresowana, dlatego dostales numer i mowila, ze chcialaby sprobowac, ale (byc moze nieswiadomie) zrobiles cos, co ja do Ciebie zrazilo i zmienila zdanie, a ze jestes kulturalna, to nie odpisze Ci 'spierdalaj', tylko zwiekszyla dystans i celowo odpowiada polslowkami. Ja tez tak robie, tzn. jak nie jestem kims zainteresowana, to niby z nim rozmawiam, ale nie angazuje sie w te rozmowe, tylko odpowiadam na pytania i to dosc zwiezle, zeby koles sobie zbyt wiele nie pomyslal.

to lepiej może z nią to wyjaśnić na spokojnie ???????????

Gość I love Playstation 4
Ja myślę że taki dziwny charakter ona ma albo jest nieśmiała - może na spotkaniu się to rozkręci miejmy nadzieję.

i tak było - teraz że niby pogrzeb wójka .....nie wiem w co i komu mam ufac co prawda a co nie

Gość tkmj.jwmgtwj
poczekaj pare dni,umrze ciocia;)

Gość ytitt
Przestań się narzucać. Zamilknij bez powodu. Na jakiś miesiąc. Albo dwa. Aż odezwie się pierwsza... I wtedy będzie już ciebie szanować. Musisz tylko wytrzymać...

wy się nabijacie żeby mi dokuczyc - a to naprawdę nie jest miłe alni zabawne dla mnie