Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek L. niech ktoś doradzi

Ja do niej piszę że jak tak wolno odpisujesz i nie piszesz to ja idę a ona na to

Polecane posty

Gość 2ga sznasa
a nie jest to przypadkiem Pani spod znaku RYby ? Bo one tak wlasnie pisza i odpisuja, jakby chcialy a ni mogly. Dopiero rozkwitaja jak sie z nimi widzisz w cztery oczy wtedy im sie wlacza gadanie.

Z pod ryby ta ja jestem a ona spod panny - ,, Dopiero rozkwitaję jak się z nimi widzisz w cztery oczy wtedy im się wlacza gadanie ,, może i tak jest ale ileż można zabiegać o spotkanie ...męczące to się robi ...

Co mam przez to rozumieć ???

No wiesz, osoby które tak niechętnie odpisują mogły kiedyś kogoś stracić z tego powodu, ze bardzo naciskały. A teraz postępować zachowawczo. A jeśli ty będziesz przyspieszać tępo, zniechęci się i ucieknie.

ale od połowy stycznia z nią piszę.....to chyba najwyrzszy czas.......albo pisze że jest chora albo że wujek umarł.....

Jak to ktoś wyżej napisał ,, nie lepiej się spotkac i pogadac niż godzinami klepac w klawiaturke???dlatego wlasnie ludzie nie potrafia dzisiaj ze soba rozmawiac bo najprościej jest pisac...,, n i tak powinno byc a nie

Gość bambarryla147
Boszz, tzn, ze nie chce sie z toba spotkac! Tak trudno to zrozumiec???

Gość Bomba NN
Jest może inaczej.....albo naprawdę trudna sytuacja w domu i do tego ten pogrzeb albo co najgorsze tylko gra z tobą w jakąś gierkę żeby się nie spotkać i nie powie ci tego prosto w oczy tylko pierdoli farmazony ! A to chyba najgorsze ;/;/;/;/;

Gość daj sobie spokoj chlopie
no chyba ze lubisz takie niedorozwiniete idiotki ktore zamiast napisac wprost beda cie zwodzic miesiacami wymyslonymi historyjkami

Gość Krakowiak 27
no ten wyżej ma w 50 % rację