Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byczycaaaaa

Jak wielu ludzi prowadzi nedzne zycie

Polecane posty

Gość byczycaaaaa

Weszlam sobie na chwile na Onet, na WP, teraz na kafe, masakra. Pod kazdym artykulem jakies wypowiedzi. Np bylo cos o jakims Pistoriusie, co za gosc? nie wiem, ale zdziwilo mnie ile komentarzy pod artykulem...ze ludziom nie szkoda na to czasu, ze w ogole maja na to czas...straszne. I podejrzewam ze siedza tam codziennie na jakims portal u i komentuja kazdy temat, kłoca sie ze soba, prowadza dyskusje...ja pier...nie chcialabym tak skonczyc.

Gość bangooooooo
też się dziwię,jak to mozliwe:-D tak jak tu siedza ci na czarno o każdej porze dnia,nocy i pory roku,mozna wejść obojętnie kiedy i są tu zawsze,to chyba moderatorzy bo nie wierzę,zeby normalny młody człowiek nie miał niczego prócz jakiegoś chorego forum

Gość HuszuAszur
spadajcie na drzewo jeść banany cwele

Gość byczycaaaaa
Mi sie wydaje ze portale oplacaja kilku ludzi zeby ci robili sztuczny tlok. Ze niby te tematy ktore sa zapodawane sa tak ciekawe, ze trzeba je skomentowac...no bo ja nie wierze, no nie wierze po prostu:D

Gość byczycaaaaa
A tutaj slyszalam ze siedzi duzo bezrobotnych, to maja czas;)

Gość bangooooooo
zdecydowanie tak,ale też są matoły,którzy faktycznie żyją takimi głupotami,nawet jak wiedzą,ze są to 99% prowakacyjne i zmyślone tematy to i tak sie w nich udzielają bo nie mają innego zycia

Gość maniekonanista
to te sfustrowane gminno-powiatowe koniobijce netowe utydskujace na swój los i bolący nadgarstek to przez Was dziewuszki , Waszą prostytucką mentalność , ze nie chcecie dac chłopakowi to on sens traci i we frustracje i inne alkoholizmy popada