Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Erotyczny język ciała i zmysłów

Polecane posty

Gdy kobieta pozna jednego mężczyznę, już wie, jak mogą zachować się wszyscy inni. Natomiast, gdy mężczyzna poznaje kobietę, często nie jest w stanie odczytać sygnałów wysyłanych przez tę jedną. ;-) Ruchy ciała, kołysanie biodrami, zakładanie nogi na nogę, dotykanie włosów... ? Jak poznać, że ona/on chce?:-)

Ja słyszałem ze jak kobieta siedzi r lekko rozchylonymi nogami to ze zacheca partnera do sexu

To zależy w jakich okolicznościach. Kobieta dość często nie potrafi oderwać wzroku. Spogląda ukradkiem myśląc, że mężczyzna nie widzi. Mężczyźni są chyba w gorszej sytuacji, bo kobieta ma większy widescreen i widzi prawie 180st :-) Więc nasze nieodrywanie wzroku jest na pewno widziane przez kobietę. Wtedy można patrzeć mając świadomość, że ona widzi. I reagować w miarę rozwoju sytuacji. Druga rzecz to okazywanie zainteresowania. Np w rozmowie :-) Poza tym uśmiech, spojrzenie... no pewnie jest trochę tych czynników które wskazują... :-)

hej Missi ja mam takie szczęście, że facet zawsze odczytuje nie to co trzeba 🖐️:D

Podobno dotykanie własnych włosów, bawienie się nimi, nawijanie na palec odczytywane jest jako ochota do bliższego poznania, w tym też do seksu. Hmm... lubię bawić się włosami, tylko nie zawsze w tym towarzystwie co trzeba.:-P

Ja tego tak nie odczytuję. Bawienie się włosami to... bawienie się włosami :-) Może akurat kobieta o czymś myśli? Ale uśmiech jest już dla mnie zachętą przynajmniej do rozmowy.

Jakby wszystkie bawiące się włosami chciałyby coś przesłać to pewno bym już był polskim casanową

Jak to powiedział Oscar Wilde "Jeżeli chcesz wiedzieć, co ma na myśli kobieta, nie słuchaj tego co mówi - patrz na nią" i jest w tym sporo racji, jednak nie każdy potrafi "czytać" :)

Więc :) Podobno jeśli kobieta poprawia włosy, zagryza wargi, pokazuje wewnętrzną stronę dłoni lub nadgarstka, dotyka swojego biodra - oznacza ze jest zainteresowana :D

Gość pragnienie rób tak
a na imprezie po kilku minutsach w kiblu wylądujemy :D zaśpiewam Ci only you :D

Dobre jest to: Włosi, by pokazać, że mają ochotę na seks, zakładają na randkę jeansy wytarte w kroku. :-D:-D

W jaki sposób ściera się jeansy w kroku? W sumie, to muszą się nieźle namachać przed randką.

Czy takie jeansy są gotowe do zakupienia czy muszą je sami domowymy sposobami wycierać? :) Zresztą ciekawi mnie, co robią z kolei włoskie kobiety wówczas? Zakładają przetarte majtki :D?

Czyli umówione znaki? A kto jest ich odbiorcą? Skąd mam wiedzieć, że zakładając wytarte w kroku jeansy spojrzy na mnie właściwa kobieta? A jeśli podejdzie niewłaściwa i dostanie kosza to co? Ryzykuję w odwecie strzał w twarz? :-)

Father możesz dostać w twarz ale udawaj twardziela! Za którymś razem na pewno spojrzy ta właściwa :D Ech... wy to musicie być twardzi :D:P

No musimy. Podchodząc do niewłaściwej też ryzykujemy strzał. Bo może ona wysyła sygnały do kogoś, kto jest obok mnie? A moje podejście tylko ją wkurwi? :-)

Gość szczerze to
a włoskie kobiety się nie mają :) to ich taki umówiony znak !

Father i tak zawsze wybieracie te, które w końcu was wkurwiają i które wkurwiaja się na was! Jedna cholera! :D Pozostaje tylko kwestia czy ty podejmiesz szybko decyzję czy to ona cie złowi ;)

Z reguły nie daję kobiecie czasu na myślenie. Za dużo się zastanawiacie, wahacie, a wtedy może się okazać, że kobieta się rozmyśli i polowanie kończy się porażką :-)

ooooooooooo No to dobrze robisz, kieruj się tym dalej, w końcu się uda to co zamierzasz :D Opowiedz lepiej, jaki masz język ciała :D:P Podarte/wytarte gacie się u nas chyba nie sprawdzaja ;)

Uśmiech. Jeśli kobieta go odwzajemni to po prostu podejdę i porozmawiam. Jeśli rozmowa jest interesująca to może być bardzo ciekawy wieczór, może noc? A finałem może się okazać wspólne śniadanie w łóżku :-) Natomiast taktyka czajenia się i czekania nie wiadomo na co się nie sprawdza. Bo w tym czasie może się pojawić inny łowca, być może lepszy ode mnie i zdmuchnie mnie za pierwszym podejściem :-)

hmmm uśmiech może byś zwodniczy.. czasem odwzajemnia się uśmiech automatycznie, bez zastanowienia, a czasem natura człowieka jest taka, że japa się śmieje cały czas ;) Ale kto nie próbuje ten nie wie :D

Nigdy nie masz pewności :-) Ale uśmiech jest na pewno powodem do podejścia i choćby rozpoczęcia rozmowy. Jeśli się okaże, że nie będzie miło, to znikam. Jeśli się okaże, że skończy się tylko na wypiciu piwa, to OK. Nie ma w naturze łowców, którzy polują ze 100% skutecznością :-)

Gość jidfjdjsidfkk
father nie rozumieszo o co biega, język znaków jest scecyficzny , bawienie się włosami jest rózne, jak zaczaisz co i jak to będziesz miał200 procent skutecznoosći , w gruncie rzeczy to jest takie proste jak budowa cepa

Gość ussssaa
ussaa

No i co? Każda kobieta wykuła te gesty na pamięć? Na maturze wszystkie zdawały test? Nie ma czegoś takiego jak uniwersalny język ciała.

Gość jidfjdjsidfkk
jest późno więc nie będę przebierałw słowach jesteś tępy , dziewczyny dotykają te miejsca , które chciałyby mieć dotykane, i to jest podśiwadome , każda dziewczyna to umie , ale nie martw się , nie będę sięsmucił , dla mnie zostanie więcej :)

Panowie nawet jeśli "dziewczyny dotykają te miejsca , które chciałyby mieć dotykane" to nie znaczy, że każdemu dadzą je "podotykać".

Gość jidfjdjsidfkk
to sięwtedy robi tak ustawiasz siętak ,żeby ona ciebie widziała ale ty nie patrzysz się nachalnie np , stisz blisko i patrzysz na coś z boku ,żeby mogłą cie obserwować , i wtedy np się odwracasz i patrzysz jej w oczy, zależy co wtedy zrobi ,