Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Missima

Erotyczny język ciała i zmysłów

Polecane posty

o proszę! żigolak? :D Powtarzam: są takie które to kupią i takie, które cię oleją :D

Gość jidfjdjsidfkk
?

Gość jidfjdjsidfkk
ej , nie rozumiesz, , o to chodzi ,że najpierw sprawdzasz czy ona reaguje , nie ma na szczęscie tak że każdy się podoba, jednym pasują tacy inni tacy , i jak dziewczyna jest zainteresowana to trzeba działąć a zaainteresowanie sprawdza się po tym właśnie

no napisz mi proszę po czym właśnie to zainteresowanie się sprawdza :) Oświeć mnie, bo nie rozumiem :)

Gość jidfjdjsidfkk
sprawdza sięjak reaguje na mnie , jeśli odwraca głowęw bok albo patrzy w sufit ze znudzoną miną to nic po tobie , najlepszy moment to gdy spusści wzrok , oczywiscie akcja dziej sięszybko więc należy być btstrym potem trzeba delikatnie obserwować , dziweczyna musi widzieć ciebie w opowiednim momencie trzeba przejśc do czynów

Gość ussssaa
ale pierdoly ja poprostu podchodzę i mówię ,że chcę się z nią umówić bo mi się podoba i chcę ją poznać .

Gość ussssaa
nie patrzę ,nie czaje się tylko pytam .

Gość jidfjdjsidfkk
i co dalej ? mądry człowiek idzie na pewniaka , chyba że lubisz stres to wszystkiego najlepszego

jidfjdjsidfkk - no widzisz ja za gupia jezdem i cię dziś nie ogarniam :D Ale jak zapragnę "dziweczyna" zostać i niechcący zerknąć na obuwie czy nie wdepnęłam w jakie gówno, to rozumiem że każdy " btstry" będzie "dla mnie tańczył" :D Przecież czyny się liczą nie słowa :D Proszę opowiedz mi o tym potem :) już śpię/śnię najwidoczniej :D

Gość jidfjdjsidfkk
poza tym w tym wszystkim jest jeden niewątpliwy plus , jak się wie , że podoba siędziewczynie to człowiek jest bardziej pewny siebie , i wyluzowany , a to wiadomo , ważna rzecz

Gość jidfjdjsidfkk
nie czepiej się drobiazgów , zresztą tak przypuszczałęm ,że tak reagujecie , to nie moja wina ,że nie znacie tego , tu chodzi o wiele gestów jak sijest wyczulonym to się je bezbłednie interpretuje np , ostanio idę sobie i widzę kilka dizewczyn jak siedzą i rozmawiają , a jedna chcarakterystycznie gładziłą sobie włosy , wiedziałem ,że to nie do mnie :), bo byłeem za daleko i mnie nie widziałą więc myślę , o kogo chodzi rozglądam sie i bingo , naprzeciwko stoi wysoki brunet zajety gaDANIEM I NIE WIDZI , ŻE JAKAŚ LASKA CHCE , ŻEBY ZWRÓCIŁ NA NIĄ UWAGĘ good night :p

O tak, nie Twoja wina, że kobiety nie znają gestów, które Ty znasz. Same są sobie winne, co? No trudno, jakoś będą musiały przeżyć fakt, że nie zostaną poderwane przez takiego znawcę tematu :-)

Father Figure 😘 Kiedy kobieta dotyka Twojej koszuli, by np. strzepnąć pyłek, odbierasz to jako zachętę, czy zwyczajne otrzepanie ubrania?:-P

Missima 🌼 :-) Nie miałem jeszcze przypadku, gdy obca mi kobieta podeszła by do mnie tylko po to, by mi pyłek strzepać. To dość nieprawdopodobne. Ale w trakcie pierwszej rozmowy jeśli to zrobi to myślę, że coś w tym jest. Odebrałbym to jako chęć dotknięcia, ciekawość, czyli kolejny sygnał. Wszystko zależy od tego, jak rozwijałaby się rozmowa.

Gość ussssaa
tak podchodzę w ciemno nie mam przy tym stresu tylko fajna zabawę. nawet jeśli się kobiecie nie podobam fizycznie to często podoba jej się to ,że ją podrywam i jest ciekawa mnie . Kobiety (wolne )są ciekawe facetów

Gość ussssaa
zajęte -szukające przygód też

Gość kobietka kokietka :)
dobrze, że nie posiadacie wiedzy jidfjdjsidfkk :) widac jesteście ciut starsi i jeszcze "po normalnemu" to załatwiacie. Młodsi teraz te 27-30 to najgorszy przedział wiekowy pełno wyspecjalizowanych podrywaczy i "psychologów/manipulantów" i faktycznie wyczekują odpowiedni moment i wiedza jak poprowadzić dalej sprawę. Kobieta nie ma szans... czasem po kilku dniach dociera do niej co sie stało.

Gość ussssaa
kobietka coć kręcisz !

Chciałabym :) dlatego właśnie się wychodzi w większym gronie gdzie sie siebie pilnuje :) i czyta i myśli. Bo spec wyłapie gorszy moment dzień błyskawicznie i większość potrafi działać z niemal 100% skutecznością.

Nie mówie, że nie ma starszych speców :P bo sa :)chodzi mi o to, że u młodszych zasady, kilka pozycji ciekawej literatury to jak paciorek kiedyś :)

Ja w ryzykowne dni, gdy kipie sygnałami i w sumie to mam ochotę i głupie pomysły siedzę w domu :P Nie ufam sobie po znajomości z niezłym manipulantem. Ja miałam farta, typ się zakochał i mnie długo uczył o co chodzi i jak się bronic. Życzę szczęścia tym nieświadomym :P liczba partnerów rośnie a stałego związku jak nie było, tak nie ma i nie będzie :P

Miłej niedzieli :)

Gość samoo00o zycie
Ktos musi byc sam aby ktos mógł miec 5 kobiet :D

Gość ussssaa
kobietka nie ufasz sobie ?dobre poprostu chciałaś być poderwana i nie odmowilas ,ale to nie powód żeby robić z "sygnałów " biblię podrywu . ja nie mam czasu na rozkminianie teoretycznych sygnałów godowych -podoba mi się -akcja . Skąd wiesz kto ma a kto nie ma stałej partnerki ?,nastepna teoria . Masz rację jak deszcz pada to siedz w domu bo cię piorun może trafić -fajna rozwiazanie .:)

Gość ussssaa
co to za "spec podrywacz ",który poluje "na gorszy dzień u kobiety ???

Widzisz jak szybko w rozmowę brniesz, bo pokazuje słabość i brak pewności siebie:) udaje zagubioną i nie ufam sobie... wooooow buhahahah paaaaaa

Kokietka, a co jeśli jakiś kloszard odczyta Twoje sygnały? Teoretyczna wiedza a praktyka to ogromna przepaść. :-)

Chłopczyku ;) są kobiety które kładą dziesiątki " Panów sytuacji" na kolana :) bo wiemy na co czekacie, czego szukacie i potrafimy udawać :D i to dobrze :D w każdej sytuacji :P :)

Moich sekretów nie ujawniam :D bawię się wami bardzo, bardzo dobrze w świecie realnym :) mi to wystarczy :) tu sobie odpoczywam :)

Gość ussssaa
kobietka ty chyba nic nie rozumiesz z tego co ja piszę ?.To jest forum jakbyś nie zaowazyla ,tu się wymienia poglądy ,więc jeśli ty uważasz ,że ja brnę w rozmowę z tobą dlatego ,że to twoja super przebiegła gra ?:)to gratuluje wygrała pani żelazko !